П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Хмельницькому визначатимуть кращу установу з організації роботи охорони праці

Дізнайтесь більше з Хмельницькийfuture

Конкурс-огляд приурочили до Дня охорони праці, який святкують 28 квітня. Цей конкурс не є нововведенням. У Хмельницькому щороку обирають краще підприємство, установу чи організацію, які є відмінними організаторами роботи з охорони праці.

Вже створено оргкомітет з підготовки та проведення заходу, який очолив заступник Хмельницького міського голови Анатолій Нестерук.

Організатори  запрошують взяти активну участь у конкурсі всіх бажаючих та позмагатися за перше місце у незвичних змаганнях.

Завданням конкурсу – активізувати роботодавців міста Хмельницького для забезпечення безпечних умов праці, зменшення кількості профзахворювань та виробничого травмування. Також організатори мають за мету використовувати позитивний досвід переможців та на їх базі проводити роз’яснювальну роботу.  

Що потрібно зробити аби взяти участь?

Керівникам установи, підприємства чи організації будь-якої форми власності необхідно подати заяву про участь на ім’я голови організаційного комітету. Також необхідно заповнити  таблицю показників діяльності з питань охорони праці.

Вищевказані документи потрібно подавати з п’ятнадцятого березня до дванадцятого квітня 2019 року у відділ охорони праці управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і охорони праці Хмельницької міської ради. Адреса: м. Хмельницький, вул. Проскурівського підпілля, 71, кабінет № 65.

Нагадаємо, що День охорони праці в Україні почали відзначати з 2006 року, з метою привернення уваги державних установ, громадськості, керівників підприємств та організацій до травмуванні на виробництві та професійних захворювань.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.