Субота, 20 Квітня, 2024

Громадські вбиральні у сквері ім.  Шевченка планують капітально відремонтувати

У Хмельницькому планують капітально відремонтувати вбиральні, які розташовані у сквері ім. Т.Г. Шевченка. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Наразі у Хмельницькому функціонують чотири безкоштовні громадські туалети: у парку ім. Чекмана, у Дендропарку, у сквері ім. Шевченка та в парку ім. Франка. Лише перші дві вбиральні працюють цілодобово. Однак хмельничани часто нарікають на те, що у місті слід встановити більшу кількість вбиралень.

У Хмельницькому планують капітально відремонтувати вбиральні, які розташовані у сквері ім. Т.Г. Шевченка. Про це розповіла начальник відділу благоустрою управління житлово-комунального господарства Тетяна Циб. Наразі виготовляється проектно-кошторисна документація. Передбачається, що в квітні вона буде проходити експертизу. Далі буде оголошено тендер. Після цього розпочнуться необхідні роботи. За словами Тетяни Циб, також протягом цього року планують встановити нову вбиральню біля дендропарку «Поділля», адже хмельничани неодноразово надсилали звернення з цього питання. Тепер на них відповідним чином реагують. Про це йдеться в сюжеті «Поділля-Центр».  

Нагадаємо, що у листопаді минулого року, у центрі Хмельницького, розпочали будувати сучасну модульну вбиральню. Вона знаходиться ліворуч від ТЦ «Дитячий світ». Модульна вбиральня має площу вісім квадратних метрів. Тут використані спеціальні антивандальні матеріали. У вбиральні є лише одна кабінка, але універсальна для усіх верств населення, у тому числі, і для людей, які пересуваються на візочках. Об’єкт планують відкрити навесні. Вхід до громадської вбиральні буде платним. Для цього буде облаштовано купюроприймач.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.