Четвер, 9 Травня, 2024

Хмельницьких волонтерів запрошують взяти участь у конкурсі "Благодійна Україна"

Все найцікавіше дізнайтесь у Хмельницькийfuture

Якщо ви чи ваші знайомі волонтери, меценати, тоді Асоціація благодійників України та Громадська організація “Мистецька сотня «Гайдамаки” запрошують взяти участь у   Національному конкурсі “Благодійна Україна”. Також до конкурсу допускаються громадські і благодійні організації, молодіжні спільноти міста Хмельницького та області.

Хто допускається до конкурсу?

Якщо у період з 1 січня по 31 грудня 2018 року здійснювалась благодійна допомога у вигляді: благодійних проектів, суспільних інституцій тощо.

Інформація про конкурс

Загалом, конкурс “Благодійна Україна” засновано у 2007 році. У такому форматі, як він відбувається зараз організовується з 2012 року Асоціацією благодійників України.

Мета та завдання заходу – розвиток та популяризація меценатства, доброчинності в країні, шляхом заохочення та стимулювання найкращих благодійників та благодійних організацій.  

Крім цього, кожного року Асоціація благодійників України організовує проведення регіонального етапу конкурсу “Благодійна Хмельниччина”.

Аби взяти участь у конкурсі потрібно заповнити заявку до 20 березня 2019 року. Також вітається надсилання додаткових матеріалів благодійної діяльності: фото та відеоматеріали, публікації, рекомендації, відгуки та інше.  Усе це потрібно надсилати в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected].

Організатори конкурсу наголошують, що під час заповнення заявки необхідно вказати номінацію у якій бажаєте взяти участь. Загалом їх двадцять три: шістнадцять основних, три індивідуальні та чотири спеціальні.

Додаткову інформацію щодо конкурсу у Хмельницькій області можна дізнатися у представника Громадської організації «Мистецька сотня “Гайдамаки” Олександра Попова. Довідки за телефоном: (067) 430-46-29

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.