Четвер, 25 Квітня, 2024

У Хмельницькому з'явиться нова спецтехніка для прибирання вулиць

Автопарк міського підприємства з будівництва, ремонту та експлуатації доріг поповниться новою технікою. Вже в березні планують придбати вакуумний підмітальний причіп. Його вартість становить півтора мільйона гривень. Обладнання чіплятимуть до трактора і з його допомогою будуть пилососити вулиці. Далі про це розповість «Хмельницький Майбутнього».

У 2017 році на комунальних підприємствах міста Хмельницького оновили спецтехніку. Було придбано новий грейдер, екскаватор, два вантажних МАЗи, багатофункціональну прибиральну машину «Глобус», поливальну, автовишку та два сміттєвози. Кошти на придбання техніки були виділені з міського бюджету. Загалом в арсеналі КП «БРЕД» налічується п’ять поливальних машин. Також на балансі комунального підприємства «Спецкомунтранс» знаходиться сучасна техніка для вивезення твердих побутових відходів. Машина «Ford» оснащена функцією миття сміттєвих баків та майданчиків.

Систему прибирання у Хмельницькому прагнуть максимально автоматизувати. У березні для міського комунального підприємства «БРЕД» придбають нову техніку. Серед оновлень – вакуумний підмітальний причіп, вартістю 1,5 мільйони гривень. На це будуть виділені кошти з міського бюджету. Про це розповів в.о. директора «БРЕД» Микола Ваврищук. Ця техніка призначена для того, щоб пилососити вулиці. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

За словами міського голови Олександра Симчишина, новий вакуумний причіп орієнтовно з’явиться на КП «БРЕД» 20 березня.

Нове обладнання дасть змогу комунальникам прибирати ті дороги, куди раніше «Глобуси» не могли заїхати, а саме – вузькі вулиці у мікрорайонах міста. Наразі комунальники прибирають Хмельницький від бруду та снігу після зимового сезону. Роботи проводяться за допомогою спеціальної техніки та вручну.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.