Середа, 24 Квітня, 2024

Як вибрати пральну машину?

Пральна машина – це дуже потрібна техніка для дому. Адже навіщо витрачати стільки сил і часу, якщо випрати речі може така помічниця. Вибрати пральну машину в місті Хмельницькому не складно, адже у нас є безліч магазинів побутової техніки. Однак, при виборі цієї техніки є свої нюанси. На ринку представлено багато різних моделей: пралка Електролюкс, Бош, Самсунг і інші. І як з цієї кількості  машинку вибрати ту, яка підійде саме вам? Сьогодні ми поговоримо про те як вибрати пральну машину в місті Хмельницькому. 

6

Тип і розмір техніки

Перш ніж йти в магазин за покупкою необхідно визначитись, яка пралка вам потрібна: вбудована або та, що окремо стоїть. Вбудовану пральну машину, в основному, ставлять на кухні. Але це вже давно не актуально та й не модно. Також варто для себе усвідомити який тип завантаження білизни вам потрібен: вертикальний або фронтальний. Глибина пралки – це теж важливий нюанс. Адже від цього залежить максимальний обсяг білизни.

  • Глибина 30-40 сантиметрів – дозволить прати від 3 до 5 кілограм білизни (це норма для невеликої сім’ї з 2-х чоловік).
  • До 50 сантиметрів – така машинка за один раз випере 6-7 кілограм речей.
  • До 60 сантиметрів – такі пралки призначені для великої родини або для великих магазинів, салонів краси, ресторанів. За один раз техніка може випрати 8-10 кілограм білизни.

Тому перед покупкою добре проаналізуйте це. Адже сьогодні ви молода незаміжня дівчина і ви перете до 3 кілограм білизни в тиждень, а через три роки у вас може бути чоловік і діти. Думайте на перспективу.

Додаткові функції

Час не стоїть на місці і сучасні пралки відрізняються від тих, які вироблялися 10 років тому. У них з’явилися деякі корисні функції, які поліпшують процес прання і вам життя, відповідно.

  • Сушка білизни. Корисна штука, коли у вас немає балкона або мало місця в квартирі. Адже вам не потрібно розвішувати мокре прання – ви дістаєте з машини сухі речі. Якщо вам потрібна ця функція, тоді зверніть увагу на кількість програм для різних типів тканини.
  • Відкладений старт.
  • Прання делікатних тканин
  • Додаткове полоскання.
  • Програми для верхньої, дитячої, спортивного одягу, взуття і т.д.
  • Нічний режим.

Але за всі блага цивілізації доведеться платити, тому добре обдумайте потрібна вам, наприклад, функція сушіння або нічного режиму.

Сподіваємося, що вам сподобався наш матеріал і ви зробили відповідні висновки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.