Четвер, 18 Квітня, 2024

У Хмельницькому відкрили новий багатофункціональний спортивний майданчик

Біля школи № 21 з’явився новий багатофункціональний спортивний майданчик. Далі на khmelnytskyi-future.

У Хмельницькому продовжують відкривати нові спортивні майданчики. У дворах будинків та на територіях навчальних закладів зростає кількість комфортних місць для занять спортом просто неба. І діти, і дорослі можуть займатися спортом на свіжому повітрі, виконувати фізичні вправи на тренажерах, грати у футбол чи волейбол.

Новий багатофункціональний спортивний майданчик облаштували біля Хмельницької школи №21, що розташована на Проспекті Миру, 76/5. Тут школярі матимуть змогу грати у волейбол, футбол, гандбол, бадмінтон. Також планується встановити баскетбольні щити. Новий спортивний майданчик відповідає критеріям надійності та безпечності. Він має штучне покриття та досить просторий. З міського бюджету на будівництво майданчика витратили півтора мільйона гривень. Учні школи №21 вже кілька років очікували на новий спортивний майданчик. Тому ця подія стала для них справжнім святом. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Випускницею школи №21 є хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук. Срібна призерка Чемпіонату світу з легкої атлетики розповідає, що в її дитинстві такого майданчика не було. Спортсменці дуже приємно, що наше місто розвивається і зростає кількість місць для занять спортом просто неба. 

На урочисте відкриття нового спортивного майданчика завітав міський голова Олександр Симчишин та символічно перерізав жовто-блакитну стрічку. Також традиційно міський голова забив перший гол у ворота. Він каже, що за 4,5 роки у нашому місті побудували вже 25 спортивних майданчиків. Зупинятися на досягнутому не планують. За словами міського голови, з часом у кожній школі нашого міста та у великих дворах з’являться зручні місця для спортивних занять. Це сприятиме залученню юних хмельничан до здорового способу життя та розвитку спорту у Хмельницькому. 

Хмельничани дякують міському голові за розвиток спорту та фізичної культури у місті. Користувачі соцмереж бажають Олександру Симчишину наснаги у роботі.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.