Вівторок, 23 Квітня, 2024

Триває встановлення двох унікальних дитячих майданчиків

У місті Хмельницькому крім навчальних закладів та скверів будують і дитячі майданчики. На сьогоднішній день триває встановлення та будівництво двох дитячих майданчиків. Більше інформації дізнайтесь з khmelnytskyi-future.com.ua.

Будуть сучасні та сертифіковані гойдалки

Одразу два міських парки поповняться розвагами для дітей. У парку імені Т. Шевченка та парку імені М. Чекмана з’являться унікальні, для нашого міста, дитячі майданчики. На нових майданчиках будуть присутні незвичні скалолазки, батути, “лазалки”, гойдалки та навіть атракціони для діток з обмеженими можливостями. Як зазначив очільник міста – все виготовлено за міжнародними стандартами. Також на новостворених дитмайданчиках буде гумове протиударне покриття. В парку імені Чекмана обіцяють завершити роботи до кінця 2019 року. А ремонтні роботи в центральній частині міста: в парку Шевченка, будуть продовжуватися і в 2020 році. Адже керманичі обіцяють створити тут справжній ігроленд. Обійдуться дитячі забави міській скарбничці у півтора та три з половиною мільйони гривень відповідно. 

У місті обмаль загальноміських майданчиків

Містяни скаржаться, що дитячих майданчиків загального користування у місті Хмельницькому вкрай бракує. Якщо по мікрорайонам ще більш-менш облаштовані прибудинкові території для дітей, то в центральній частині міста їх фактично немає. А ті, що були побудовані вже давно потребують ремонту. До прикладу, невеликий дитячий куточок (бо це навіть не майданчик) був нещодавно облаштований біля торгового центру “Либідь Плаза”. Проте на таку велику кількість дітей він просто не розрахований. І на сьогоднішній день більшість гойдалок просто непридатні для використання. Звичайно, також варто звернути увагу на культуру виховання та поведінку деяких дітей, але це вже інша тема для розмови.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.