П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Хмельницькому завершується облаштування сучасного спортивного комплексу

У Хмельницькому завершується будівництво спортивного комплексу біля школи №25. Далі розповість про це khmelnytskyi-future.

У нашому місті продовжують з’являтися сучасні та комфортні місця для занять спортом. Зростає кількість спортивних майданчиків у дворах будинків та на територіях навчальних закладів. Хмельничани займаються спортом, грають у футбол чи волейбол. Діти також полюбляють рухливі ігри на свіжому повітрі. Усі бажаючі можуть займатися різними видами спорту, виконувати фізичні вправи на тренажерах та активно проводити дозвілля. 

Біля школи №25, яка розташована на вулиці Перемоги, 14/1, завершують облаштування сучасного спортивного комплексу. Про це вчора, 26 травня, повідомив на своїй сторінці у соцмережі міський голова Олександр Симчишин. Наразі залишилося облаштувати зовнішнє освітлення.

Сучасний спортивний комплекс містить у собі три майданчики. Перший призначений для того, щоб грати у баскетбол, волейбол, гандбол і міні-футбол. Другий являє собою окреме міні-футбольне поле зі штучним покриття, розмірами 40 на 22. Його облаштування завершиться невдовзі. Тут також є трибуна, розрахована на 75 глядачів. Третій майданчик призначений для занять воркаутом та тренажерів. Нагадаємо, що два з них були збудовані минулого року.

За словами міського голови, протягом чотирьох років у Хмельницькому побудували 25 спортивних майданчиків. Цю традицію продовжуватимуть і надалі. Олександр Симчишин додає, що поступово у кожній хмельницькій школі та великих дворах будуть облаштовані комфортні місця для занять спортом. Це позитивно впливатиме на залучення молоді до активного способу життя та розвитку фізичної культури у Хмельницькому. 

«Цього року збудуємо також майданчики біля ЗОШ №6, 13, 1, НВО №5. Ще трохи, і наша маленька мета – новий спортмайданчик біля кожної школи – буде досягнута. Працюємо далі», – підкреслив міський голова Олександр Симчишин.

Хмельничани активно коментують допис міського голови та дякують за розвиток спорту у місті. Мешканці міста кажуть, що новий спортивний комплекс виглядає досить сучасно. Дописувачі вважають, що юні хмельницькі спортсмени будуть прославляти наше місто, район, область спортивними досягненнями.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.