Субота, 27 Квітня, 2024

У Хмельницькому облаштували перший у цьому році спортивний майданчик

Універсальний гімнастичний комплекс встановили у мікрорайоні Дубове. Цю територію ще називають «Іскоркою». Комунальники сподіваються, що комплекс служитиме довго та його будуть використовувати за призначенням. Далі розповість khmelnytskyi-future.

Гімнастичний комплекс у мікрорайоні Дубове

У мікрорайоні Дубове облаштували чудове місце для проведення цікавого дозвілля. Прибудинкова територія будинку №60 на вулиці Козацькій стала більш комфортною та сучасною. Цю територію мешканці мікрорайону Дубове звикли називати «Іскоркою». Минулого року на території «Іскорки» встановили новий дитячий майданчик, старі гойдалки демонтували. На їхньому місці з’явилися сучасні яскраві атракціони. Також бруківкою вклали пішохідну стежку, якою більшість хмельничан скорочують шлях. Про це йдеться на офіційній сторінці Управління житлово-комунального господарства у соцмережі.

Цього року тут вже встановили сучасні лавочки та урни для сміття. Кошти на проведення робіт виділено з міського бюджету. Загалом виділено сто тисяч гривень. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Начальник Управління житлово-комунального господарства Василь Новачок розповів, що вагомою перевагою гімнастичних комплексів є те, що вони більш стійкі до пошкоджень. У дворі, де встановили гімнастичний комплекс, часто відпочивають мешканці мікрорайону Дубове. У першу чергу, тренажери для занять спортом будуть цікаві для дітей та молоді.

Додамо, що цього року у міському бюджеті передбачили три мільйони гривень на ремонт спортивних та дитячих майданчиків. З переліком адрес ще не визначилися. Василь Новачок зазначив, що наразі тривають обстеження прибудинкових територій. 

Спортивні майданчики

Нагадаємо, що минулого року у нашому місті оновили понад п’ятдесят дитячих та спортивних майданчиків. Зокрема, у мікрорайоні Дубове, спортивний майданчик для дітей та дорослих з тренажерами та спортивним комплексом для фізичних вправ облаштували на прибудинковій території будинків №№56/1 і 56/2 на вул. Козацькій. Тут також встановили гірку для маленьких хмельничан. У дворі на вулиці Зарічанській, 52, спорудили спортивний майданчик. Нові спортивні тренажери для занять фізичною культурою просто неба встановили також у дворах будинків №2 на вул. Курчатова, № 8/2 на вулиці Інститутській та № 14 на вулиці Довженка.

Дитячі майданчики

У 2019 році облаштували дитячі майданчики на прибудинкових територіях за адресами: вул. Молодіжна, 5; вул. Зарічанська, 36/3. Нові дитячі гойдалки та гірки також встановили біля житлового будинку на вул. Бандери, 20/1. Також облаштовано дитячі майданчики на вулицях Майборського, 4, Подільській, 9/1 і 38, Тернопільській, 22, 34 і 36. Також нові майданчики для дитячих ігор встановили на вулицях Лікарняній, 1, Гагаріна, 13, Проспекті Миру, 62/4, вулиці Козацькій, 60. Відремонтували дитячі майданчики у дворах будинків № 11/2 на вул. Хотовицького, №1 на вул. Володимирській, № 47/2 на Львівському шосе та інших.

Фото – Управління ЖКГ

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.