Субота, 20 Квітня, 2024

Хмельницький посів третю сходинку за якістю доріг у місті

Хмельницький опинився на третьому місці за якістю доріг у місті. Такі дані оприлюднила соціологічна група «Рейтинг». Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Авторитетна соціологічна група «Рейтинг» на замовлення USAID і Міжнародного Республіканського інституту провела опитування. Результати V Всеукраїнського муніципального опитування були оприлюднені минулого тижня. Дані збирали за допомогою особистого інтерв’ю. Для дослідження було обрано двадцять чотири міста України. Під час опитування опрацювали відповіді понад дев’ятнадцяти тисяч респондентів. Опитування профінансувало Агентство США з Міжнародного розвитку.

Результати дослідження

Три відсотки опитаних вважають, що стан доріг у Хмельницькому відмінний. Двадцять вісім відсотків хмельничан зазначає, що стан доріг добрий. Тридцять шість відсотків опитаних вважають, що стан доріг на середньому рівні. На думку двадцяти п’яти відсотків хмельничан, дороги знаходяться у поганому стані. П’ять відсотків опитаних називають стан доріг жахливим. Три відсотки респондентів не змогли дати відповіді на це питання.

На першому місці рейтингу опинилася Вінниця. Шістнадцять відсотків респондентів вважають, що дороги міста у відмінному стані. Лише три відсотки опитаних назвали стан доріг жахливим. До п’ятірки лідерів увійшли також Чернігів, Харків та Івано-Франківськ. Лише два відсотки мешканців Чернігова вважають, що стан доріг у місті жахливий. Натомість сорок шість відсотків опитаних називають стан доріг добрим. Двадцять п’ять відсотків опитаних харків’ян вважають, що дороги у місті в доброму стані. Дванадцять відсотків респондентів називають стан доріг жахливим. Двадцять один відсоток мешканців Івано-Франківська вважають, що дороги перебувають у доброму стані. На думку чотирнадцяти відсотків опитаних стан доріг є жахливим.

Київ посів одинадцяте місце в рейтингу. Двадцять один відсоток респондентів вважає, що стан доріг у столиці жахливий.

На останньому місці опинився Херсон. П’ятдесят сім відсотків опитаних вважають, що дороги у місті знаходяться в жахливому стані.

и

Ремонт доріг у Хмельницькому

Нагадаємо, що у Хмельницькому завершується будівництво дороги на вулиці Січових Стрільців. Дорога з’єднає мікрорайон Озерна та Старокостянтинівське шосе. Наразі влаштовано один шар покриття, електроопори та частково тротуари. Протяжність дороги становитиме майже вісімсот метрів. Вона матиме чотири смуги руху, тротуари, світлофори та якісне вуличне освітлення. Також тут курсуватиме громадський транспорт, тому проект передбачає облаштування автобусних зупинок та посадкових майданчиків. Дорога на Січових Стрільців стала першою за багато років, яку саме будують, а не просто ремонтують, у Хмельницькому.

Також затверджено документацію на будівництво дороги між вулицею Свободи та Старокостянтинівським шосе. Довжина дороги становитиме тисячу шістнадцять метрів, а ширина – вісім метрів). Збудований внутрішньоквартальний проїзд від вулиці Залізняка до Лісогринівецької.

Цього року у Хмельницькому капітально відремонтували тридцять сім доріг. Варто додати, що поточно відремонтували дев’яносто дві вулиці, а суцільним методом – сім вулиць.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.