П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Хмельницькому продовжують будувати дорогу, яка з’єднає Озерну зі Старокостянтинівським шосе

На вулиці Січових Стрільців активно триває будівництво нової дороги, яка з’єднає мікрорайон Озерна та Старокостянтинівське шосе. Ця дорога повинна покращити транспортне сполучення на Озерній та розвантажити інші вулиці Хмельницького. Коли нову магістраль планують відкрити для транспорту, далі розповість khmelnytskyi-future.

Будівництво нової дороги на вулиці Січових Стрільців, що розташована в мікрорайоні Озерна, продовжується. Відповідно до проекту дорога матиме чотири смуги руху транспорту, широкі тротуарні доріжки, автобусні зупинки, зовнішнє освітлення та світлофори. Вартість будівельних робіт становить понад 30 мільйонів гривень.

Нова сучасна дорога пролягатиме від Старокостянтинівського шосе до вулиці Панаса Мирного. Її ширина становитиме 26 метрів. Планується облаштувати два тротуари по 3 метри. Їх планують відділити від проїжджої частини огорожею та зеленими насадженнями. Тут облаштують велодоріжки. Також тут з’являться заїзні кишені, оскільки вулицею Січових Стрільців курсуватиме громадський транспорт. Крім того, передбачається встановлення острівців безпеки. Також тут буде якісна система водовідведення та світлофори. Нова дорога матиме сучасне зовнішнє освітлення.

Протягом минулих вихідних тут проклали другий шар асфальту, товщиною 6 сантиметрів. Загальна ж товщина покриття, не враховуючи основи, сягатиме 21 сантиметра. Загальна площа, яка підлягає асфальтуванню, сягає 12 тисяч квадратних метрів. На початку осені планують відкрити нову магістраль для транспорту. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Мешканці мікрорайону Озерна стежать за будівництвом дороги та навіть знімають хід будівельних робіт на смартфони. Хмельничани вважають, що нова дорога у цьому мікрорайоні дуже потрібна, адже Озерна активно розвивається та розбудовується, а також тут курсує багато транспорту.

Міський голова Олександр Симчишин вважає, що дорога на вулиці Січових Стрільців стане важливим інфраструктурним об’єктом нашого міста.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.