Субота, 27 Квітня, 2024

П'ять нових тролейбусів курсують вулицями Хмельницького

У Хмельницькому на маршрути виїхали п’ять нових тролейбусів. Нові транспортні засоби перевозитимуть хмельничан. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Вчора, дванадцятого вересня, п’ять нових тролейбусів виїхали на вулиці Хмельницького. Вони можуть їхати до п’яти кілометрів на автономному ходу, тобто без мережі. Це дозволить об’їздити затори та аварії. Новенькі тролейбуси прикрасили різнокольоровими кульками та державними прапорами. Транспортні засоби урочисто виїхали на маршрути.

Нові тролейбуси пофарбовані у бірюзовий колір. Вони пристосовані для користування пасажирів з обмеженими фізичними можливостями. Крім того, «Богдани» обладнані зручними сидіннями, сучасними інформаційними моніторами, відеореєстраторами та навігаторами для водіїв. Нові тролейбуси дозволяють заощаджувати, а також забезпечують комфорт для пасажирів та водія.

На урочисті заходи з нагоди презентації нових тролейбусів прийшов міський голова Олександр Симчишин. Він виступив з вітальною промовою, а також перерізав символічну жовто-блакитну стрічку.

т

Міський голова Олександр Симчишин на своїй сторінці у соцмережі розповів, що наступна партія нових тролейбусів очікується у жовтні. Їх також буде п’ять. Нові тролейбуси матимуть двадцять один кілометр автономного ходу. За словами міського голови, для цих тролейбусів спланують нові маршрути. Вони з’єднають мікрорайони, між якими наразі немає мережі.

Нагадаємо, що з 2016 року було придбано двадцять сім нових тролейбусів. Також протягом цього часу вдалося капітально відремонтувати п’ять тролейбусів. Загалом тридцять два тролейбуси. Однак тролейбусний парк потребує ще нових транспортних засобів, щоб у повній мірі забезпечити потреби мешканців міста.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.