Субота, 20 Квітня, 2024

На головній пішохідній вулиці Хмельницького оновлюють бруківку

Вулицю Проскурівську ремонтують. На головній пішохідній вулиці міста розпочали заміну бруківки. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

На вулиці Проскурівській розпочалися ремонтні роботи. Цього разу тут замінюють бруківку. Ту, яка найбільш зносилася та розламана, демонтують. На її місці покладуть нову, виготовлену на Хмельниччині. Замінити старі елементи фігурного мощення на аналогічні не вдасться. Адже тротуарну бруківку, якою мостили вулицю Проскурівську у дев’яностих роках, вже не виготовляють. Нову бруківку замовили на одному з місцевих підприємств, яке має десятирічний досвід роботи з виготовлення тротуарної плитки.Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Підрядною організацією виступає приватне підприємство, яке також займається ремонтами доріг та прибудинкових територій в інших мікрорайонах міста. Наразі працівники частково демонтують фігурні елементи бруківки. На відрізку від вулиці Соборної до Проскурівського Підпілля замінять найбільш зношену бруківку. Начальник управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради Василь Новачок розповів, що саме на цій ділянці роботи були виконані з порушеннями. Матеріали не були відповідної якості та у необхідній кількості. Тому ця бруківка зіпсувалася. За словами Василя Новачка, приблизно у той самий час вкладали бруківку біля «Дитячого світу». Наразі вона перебуває у нормальному стані.

Місце ремонтних робіт на Проскурівській тимчасово огородили. Однак хмельничани на незручності не скаржаться і вважають, що оновлення бруківки потрібне, адже це головна пішохідна вулиця міста.

Завершити оновлення частини пішохідної зони на Проскурівській комунальники планують до Дня міста, який цього року хмельничани відзначатимуть протягом двадцять восьмого та двадцять дев’ятого вересня.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.