Четвер, 25 Квітня, 2024

Триває будівництво нового корпусу ліцею № 17

І третина будівлі вже зведена. Який буде новий корпус дізнавайтесь з Хмельницькийfuture

У зв’язку з тим, що аудиторії в навчальному закладі переповненні та відсутній повноцінний спортзал дирекція ліцею звернулася до Хмельницької міської ради з проханням виділити кошти на будівництво нового корпусу. Будівельні роботи розпочалися ще у 2018 році на яке загалом виділили більше п’ятнадцяти мільйонів гривень. 

Згідно затвердженого плану передбачено будівництво двоповерхового корпусу у якому буде знаходитися великий спортивний зал на двісті квадратних меблів, вісім класів, санвузли, роздягальні. Крім цього передбачено утеплення, як нового, так і існуючого корпусів.   

Нагадаємо, що напередодні позачергових виборів до Верховної Ради України відбулося відкриття нового садочка “Кобзарик”, що знаходиться у мікрорайоні Озерна. Вже першого вересня, збудований з “нуля” дошкільний навчальний заклад, радо зустріне двісті п’ятнадцять діточок. А поруч уже будується початкова школа на чотириста вісімдесят школярів. І загальна вартість дитячого садка і початкової школи становить сто шістдесят мільйонів гривень. Кошти йшли, як з державного, так і з міського бюджетів. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.