Субота, 27 Липня, 2024

Хмельницький аеропорт планує відновити роботу

Керівництво хмельницького аеропорту прагне якомога швидше відновити повноцінну роботу та заробляти кошти. Коли це відбудеться? Дізнавайтесь з Хмельницькийfuture.

На жаль, наразі місцеве летовище не має змоги приймати і відправляти літаки, адже комунальне підприємство  юридично не сертифіковане. І виходить, що на практиці приймати літаки аеропорт може, а юридично ні. 

Директор КП “Аеропорт Хмельницький” Валерій Сорока зазначив, що вже розпочали роботу по реєстрації, адже до вересня 2019 року потрібно отримати сертифікат для діяльності злітно-посадкового майданчика.

І вже є перший клієнт: одна з транспортних компаній прагне до кінця року перевозити вантажі сполученням “Дніпро-Хмельницький”. 

Нагадаємо, що за словами керівництва хмельницького летовища пасажирські авіаперевезення будуть здійснюватися орієнтовно через п’ять років. Адже для нормальної роботи потрібні значні зусилля та кошти. Додамо, що наступного року на відновлення КП “Аеропорт Хмельницький”  передбачено майже чотириста мільйонів гривень. 

Потрібно зазначити, що доки летовище в Хмельницькому майже не функціонує, у сусідньому  місті Вінниці аеропорт заробляє кошти та здійснює авіарейси у більше ніж сорок напрямків. Тому подоляни можуть скористатися цією можливістю та розглядати вінницьке летовище, як альтернативу аеропортам Києва та Львова. 

А як ви ставитесь до відновлення нашого аеропорту? Чи потрібен він місту, взагалі? Висловлюйте свої думки у коментарях. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.