Середа, 8 Травня, 2024

До кінця літа у Хмельницькому з'явиться сквер ім. Степана Бандери

У Хмельницькому продовжують облаштовувати сквер і площу імені Степана Бандери. Роботи тривають на перехресті вулиць Зарічанської та Степана Бандери. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Переможцем тендеру на виконання робіт з облаштування скверу стала тернопільська фірма. Сквер імені Степана Бандери з’явиться поблизу «Електроніки». Над проектом скверу працювали архітектори громадської ініціативи «ProProstir». За їхнім задумом, тут буде екопарковка та велодоріжка. Також підрядники розширять пішохідну зону. У сквері встановлять зручні лавочки та висадять клумби. Планують зробити сучасне освітлення. 

Наразі підрядники викладають на місці скверу плитку. Також тут встановлять пам’ятник Степану Бандері. Його спорудять за кошти меценатів. Хмельничани, які проживають у цьому районі, позитивно відгукуються про те, що тут з’явиться нова зона для відпочинку. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Нагадаємо, що роботи з облаштування нового скверу поблизу «Електроніки» розпочали два місяці тому. Облаштування нової зеленої зони планують завершити до кінця літа. На будівництво скверу з міського бюджету виділили понад сім мільйонів гривень.

Незабаром хмельничани зможуть проводити дозвілля у новому сквері та насолоджуватися відпочинком.

сквер

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.