Середа, 24 Квітня, 2024

У Хмельницькому облаштовують шість спортивних майданчиків

У Хмельницькому триває будівництво спортивних майданчиків. Де їх облаштують найближчим часом, розповість далі «Хмельницький Майбутнього».

У Хмельницькому продовжують облаштовувати комфортні місця для занять спортом на свіжому повітрі. В різних мікрорайонах міста поступово з’являються нові спортивні майданчики. Усі бажаючі мають можливість займатися спортом, грати у футбол, волейбол та активно проводити дозвілля. Додамо, що у 2019 році на облаштування дитячих і спортивних майданчиків з міського бюджету виділено понад чотири мільйони гривень.

Міський голова Олександр Симчишин розповів, що цього року будується шість майданчиків. Вони будуть розташовані на територіях біля таких навчальних закладів: ЗОШ №19, ЗОШ №7, ЗОШ №25, НВК №4, Гімназія №2, Гімназія №1. За словами міського голови, біля Гімназії №2 з’явиться сучасний спортивний комплекс. Планується облаштувати три майданчики: для гри у футбол (поле площею 60*30), для гри у волейбол, баскетбол. Також будуть бігові доріжки. Загалом це вже двадцять два майданчики протягом останніх кількох років. Також Олександр Симчишин додав, що у 2020 році планується облаштувати спортивний майданчик біля школи №6, у 2021 році – поблизу школи №21.

майданчик

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.