П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ще дві «розумні зупинки» з'являться у Хмельницькому

Дві «розумні зупинки» облаштують у Хмельницькому. Одна буде розташована біля ТРЦ «Оазис», а інша – на вулиці Панаса Мирного. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

«Розумні зупинки» оснащені спеціальним інформаційним таблом з графіком руху транспорту. Завдяки цьому пасажири дізнаються, коли прибуде на зупинку тролейбус, автобус або маршрутка. «Розумні зупинки» встановить житомирська фірма «Дозор Україна». Саме ця компанія ввела систему GPS-навігації в громадському транспорті міста. Завершити роботи з облаштування зупинок біля ТРЦ «Оазис» та на вулиці Панаса Мирного планують до кінця літа.

«Торік таких зупинок у місті з’явилося 4 — дві на вулиці Подільській, по одній — на проспекті Миру та на вулиці Степана Бандери за позабюджетні кошти», – розповів заступник міського голови Андрій Бондаренко.

Зазначимо, що зупинка «Педакадемія» змінила свою локацію. Тепер вона буде виглядати більш сучасно. Кошти на виготовлення та встановлення трьох зупинок надали місцеві підприємці. Це дає їм змогу додатково прорекламувати свій бізнес та розширити торгівлю. Місту, у свою чергу, вдалося заощадити до шістдесяти тисяч гривень. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

«Із запланованих додаткових зупинок, які облаштовують за кошти підприємців, встановлено вже дві зупинки і впродовж липня завершать ще одну біля військового шпиталю. Вони сучасні європейського  зразка», – розповів в. о. начальника управління транспорту та зв’язку Сергій Шепурев.

Нагадаємо, що перші дві «розумні зупинки» встановили минулого року на зупинках «Поліклініка №1», в напрямку до центру міста, та на протилежній стороні, поблизу медичного закладу. Загалом у Хмельницькому є двісті дев’яносто дві зупинки. З них тридцять потребують оновлення. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.