Четвер, 25 Квітня, 2024

У Хмельницькому встановлюють антивандальні тенісні та шахові столи

У Хмельницькому розпочали встановлювати антивандальні столи для настільного тенісу та шахові столи. Їх розміщують у парках. Столи придбали за кошти з міського бюджету. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

У 2018 році вперше у нашому місті встановили антивандальні вуличні тенісні столи. Їх придбали за кошти з міського бюджету. Загалом встановили одинадцять столів на прибудинкових територіях, парках та поблизу підліткових клубів. 

Наразі в Хмельницькому активно встановлюють антивандальні тенісні та шахові столи у парках міста, а також на прибудинкових територіях. Це створить умови для активного та цікавого дозвілля хмельничан.

Де встановлені антивандальні тенісні та шахові столи

Цього року антивандальні тенісні та шахові столи вже встановили в парку ім. Чекмана і біля СКЦ «Плоскирів», у сквері ім. І. Франка та в парку мікрорайону Ракове, біля Будинку офіцерів. Також тенісні столи вже розмістили на прибудинкових територіях за адресами: вул. Володимирська, 1, вул. Бандери, 20/1, вул. Хотовицького, 11/2. На черзі облаштування столів у дворах будинків на вулицях Гастелло, 15, 15/1 та на Зарічанській, 6/4, 36/3.

стіл

«І для юних, і для зовсім дорослих – шахові столи. Загалом, цьогоріч плануємо встановити таких шість. Вже можна зіграти партію на двох столах у парку ім. М. Чекмана і одному біля СКЦ «Плоскирів». Далі на черзі парк ім. І. Франка та парк мікрорайону Ракове біля Будинку офіцерів», – зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Хмельничанам подобається те, що у місті облаштовують спеціальні місця для цікавого спортивного дозвілля. Тепер усі бажаючі зможуть грати у настільний теніс або шахи на свіжому повітрі. 

Також у Хмельницькому продовжують облаштовувати багатофункціональні спортивні майданчики. Загалом вже майже двадцять таких майданчиків встановили у нашому місті. Це спрямовано на те, щоб залучати хмельничани до здорового способу життя. Усі бажаючі мешканці міста мають нагоду займатися спортом та фізичними вправами на свіжому повітрі. Це позитивно впливає на загальний стан організму, покращує фігуру та додає заряд бадьорості.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.