Четвер, 28 Березня, 2024

У Хмельницькому триває ремонт Палацу творчості для дітей та юнацтва

У Хмельницькому продовжують ремонтувати Палац творчості для дітей та юнацтва, який розташований на вулиці Свободи, 2/1. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

У 1991 році Палац піонерів перейменували на Палац творчості дітей та юнацтва. Приміщення не ремонтували протягом багатьох років. З плином часу зовнішній вигляд закладу погіршився. Також негативно на стан будівлі вплинули і погодні умови. Стіни полущились, ходовий майданчик перед будівлею занедбаний та в тріщинах. Людям незручно було добиратися до входу у Палац творчості. Взимку у закладі завжди було холодно. Тому приміщення потребувало капітального ремонту.

Оновлення Палацу творчості розпочалося два роки тому. Протягом цьому часу вдалося виконати ряд робіт. Про те, як триває ремонт Палацу творчості, розповів на своїй сторінці у соцмережі міський голова Олександр Симчишин.

«Ще один важливий об’єкт, який ми повністю капітально ремонтуємо – це Палац Творчості на вулиці Свободи», – написав мер.

Також міський голова поділився фотографіями, на яких видно, як оновлюють Палац творчості.

ремонт

За словами Олександра Симчишина, вже відремонтовано перекриття між входом, гаражами, музеєм та підвалами. Також облаштували нову площу перед входом, замінили 229 старих дерев’яних вікон на металопластикові. Наразі залишилося оновити 20 вікон і 15 дверей. Тепер будівельники утеплюють фасад мінеральною ватою. Згодом фасад будівлі набуде повністю нового та сучасного вигляду. Міський голова додав, що завершити усі будівельні роботи планують вже у 2020 році. Наступного року також передбачається відремонтувати асфальтне покриття біля Палацу. Загалом капітальний ремонт Палацу творчості для дітей та юнацтва становить 15 мільйонів гривень.

Хмельничани позитивно відгукуються про ремонт Палацу творчості. Користувачі соцмереж пропонують пофарбувати будівлю у яскравий колір та нанести цікаві малюнки або візерунки. Це зробить Палац творчості оригінальним та красивим.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.