Неділя, 5 Травня, 2024

У парку ім. Чекмана планують відновити колесо огляду

У Хмельницькому проведуть реконструкцію колеса огляду, що знаходиться в парку імені Чекмана. Що саме планують зробити, далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Колесо огляду, яке розташовано в парку ім. Чекмана, досить занедбане і знаходиться в аварійному стані. Кабінки застаріли, механізми та трос поцупили недобросовісні громадяни, редуктори перебувають у жахливому стані. Тому було вирішено провести реконструкцію колеса огляду, щоб ним могли користуватись мешканці та гості міста. Зокрема, планується повністю замінити кабінки, відновити роботу редукторів, облаштувати щитову тощо. Про це повідомив начальник міського управління житлово-комунального господарства Василь Новачок. За його словами, також заплановано повністю пофарбувати колесо огляду і зробити підсвітку. Таким чином, об’єкт матиме сучасний та гарний вигляд і стане комфортним для мешканців та гостей міста.

Хмельницька міська рада виділила кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію колеса огляду, що розташовано в парку імені Чекмана. Про це йдеться в сюжеті «Поділля-Центр».

За словами Василя Новачка, одна з проектних організацій міста готова здійснити проектування об’єкта. Вартість проектно-кошторисної документації становитиме понад 200 тисяч гривень.

«Проектно-кошторисна документація коштуватиме понад 200 тисяч гривень. Нове колесо огляду – в районі 10 мільйонів гривень. Хотілося б вкластися хоча б у третину цих коштів, відновивши старе колесо», – зазначив Василь Новачок.

Начальник управління ЖКГ додав, що планується закласти кошти в грудні цього року. Таким чином, тендер зможуть провести до завершення 2019 року. За сприятливих погодних умов можна буде розпочати необхідні роботи.

Отже, хмельничани та гості міста матимуть чудову можливість відпочивати на оновленому колесі огляду та насолоджуватися панорамою Хмельницького.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.