Субота, 27 Липня, 2024

У Хмельницькому триває будівництво сучасної дороги, яка матиме чотири смуги руху і з’єднає Озерну зі Старокостянтинівським шосе

На вулиці Січових Стрільців продовжується будівництво нової дороги. Наразі підрядники укладають перший шар асфальтобетону. Протяжність дороги становитиме майже 800 метрів. Вона матиме чотири смуги руху, тротуари, світлофори та якісне вуличне освітлення. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

У січні цього року стартувало будівництво нової дороги на вулиці Січових Стрільців. Вона з’єднає мікрорайон Озерна та Старокостянтинівське шосе. Проектом передбачено, що дорога матиме чотири смуги руху транспорту, широкі тротуарні доріжки, автобусні зупинки, зовнішнє освітлення та світлофори. Вартість будівельних робіт становить 27 мільйонів гривень.

Нова сучасна дорога пролягатиме від Старокостянтинівського шосе до вул. П. Мирного. Її ширина становитиме 26 метрів, дорога матиме 4 смуги руху транспорту по 3,75 метри кожна. Вони будуть розділені зеленою зоною. Планується облаштувати два тротуари по 3 метри. Їх планують відділити від проїжджої частини огорожею та зеленими насадженнями. Також тут курсуватиме громадський транспорт, тому проект передбачає облаштування автобусних зупинок та посадкових майданчиків на вулиці Січових Стрільців. Крім того, тут встановлять зливову каналізацію та сучасні світлофори. Також подбають про якісне зовнішнє освітлення.

Дорога на Січових Стрільців стала першою за багато років, яку саме будують, а не просто ремонтують, у нашому місті. Про хід будівельних робіт розповів на своїй сторінці у соцмережі міський голова Олександр Симчишин.

«Відновили будівництво нової чотириполосноі дороги на вулиці Січових Стрільців. Вже збудували усі мережі, усю основу. Сьогодні укладаємо перший з трьох шар асфальтбетону», – поділився мер.

Міський голова Олександр Симчишин вважає, що завдяки будівництву цієї дороги вдасться максимально розвантажити мікрорайон Озерна. Також це дасть змогу сформувати один із маршрутів громадського транспорту. Міський голова впевнений, що ця дорога поліпшить транспортне сполучення в мікрорайоні Озерна.

дорога

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.