П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Хмельницькому на території військової частини відкрили сучасний стадіон

У Хмельницькому відкрили новий стадіон. Він розташований на території військової частини, де дислокується восьмий окремий полк спецпризначення Сил спеціальних операцій. Відкриття футбольного майданчика відсвяткували товариським міні-турніром. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Вчора, 17 квітня, у восьмому окремому полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій Збройних Сил України відкрили сучасний футбольний стадіон. Про це повідомив командир спецпідрозділу Олег Нечаєв. За його словами, на будівництво стадіону витратили один мільйон двісті тисяч гривень. На будівництво стадіону були виділені державні кошти. Під час його будівництва використовували матеріали українського виробництва. Штучне покриття замовляли в Туреччині. Про це йдеться в сюжеті «Поділля-Центр».

Відкрили новий стадіон без гучних урочистостей. Вирішили не влаштовувати розрізання стрічок, довгих промов, оркестр. Натомість влаштували товариський матч. До нього долучились команди 19-ї ракетної бригади, обласної державної фіскальної служби і команда Хмельницької мерії. 

Міський голова Олександр Симчишин також поділився своїми враженнями від нового стадіону та від гри.

«Сьогодні відкрили новий міні-футбольний майданчик на базі нашого 8-го полку спецпризначення. Відкрили хорошим футбольним турніром. Команди: 8-го полку, 19-і ракетної бригади, Державної фіскальної служби і міської ради. Хороші, цікаві, результативні ігри. Перемогла, звичайно ж, дружба. P.S. 1 місце за ДФС, ми – треті», – написав міський голова Олександр Симчишин на своїй сторінці у соцмережі.

Гра виявилася цікавою та активною. Усі отримали позитивні емоції та чудові враження.

Поруч з футбольним майданчиком також облаштували волейбольно-баскетбольний сектор. Додамо, що заплановано побудувати майданчик для занять кросфітом і 25-метровий басейн для військовослужбовців полку.

стадіон

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.