П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У день виборів можна отримати не лише бюлетень, а й… паспорт

Бажаєте дізнатися деталі? Переходьте на сайт Хмельницькийfuture – отримуйте порцію хороших новин та цікавої інформації.

Для того аби громадяни України змогли здійснити своє конституційне право, 20 та 21 квітня 2019 року будуть видавати виготовлені паспорти. Про це повідомляє прес-служба Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області.

Отримати паспорт у вигляді ID-картки можна у територіальних підрозділах міграційної служби Хмельницької області за графіком:

20 квітня (субота) – з 9.00 до 18.99

21 квітня (неділя) – з 8.00 до 20.00.

Також в управлінні міграційної служби зазначають, що аби зекономити свій час, ви можете перевірити стан оформлення паспорту на офіційному сайті: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html .

Потрібно зазначити, що у день виборів виборцям достатньо пред’явити паспорт старого зразка (у вигляді книжки) або ж у вигляді ID-картки. Жодних інших документів з собою брати не потрібно. Свій голос подоляни можуть віддати у виборчих дільницях за місцем проживання 21 квітня з 8.00 до 20.00.

Нагадаємо, що вже цієї неділі відбудеться другий тур виборів Президента України у який вийшли два кандидати: Петро Порошенко та Володимир Зеленський. У першому турі Володимир Зеленський отримав 30,22% голосів, а за Петра Порошенка віддали 15,93 % виборців. Дев’ятнадцятого  квітня згідно Закону мають відбутись телевізійні дебати між кандидатами в президенти, проте наразі невідомо де і як вони пройдуть.

Додамо, що до першого травня Центральна виборча комісія має оголосити остаточні результати голосування. А інавгурація нового президента України має відбутися не пізніше третього червня 2019 року.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.