Субота, 20 Квітня, 2024

Бажаєте створити ОСББ? Приходьте на навчання для активістів

Зацікавились? Більше інформації на сайті Хмельницькийfuture.

Більшість квартир у Хмельницькому знаходяться у приватній власності, а відповідно і самі будинки отримали свого колективного власника. Це означає, що кожний багатоквартирний будинок – є громадою співвласників. І зареєструвавши ОСББ – ви узаконюєте право колективно експлуатувати та утримувати будинок. І тому не дивно, що багато будинків відмовляються від послуг ЖКХ та створюють об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

Якщо ви теж бажаєте змін, тоді громадська організація “Хмельницька обласна асоціація ОСББ” та управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради проводить тренінг “ОСББ в Україні: правовий статус, порядок створення і діяльності”.

Навчання для активістів відбудеться 25 квітня о 14.00 в приміщенні управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради, яке знаходиться за адресою: місто Хмельницький, вулиця Проскурівська, 1, кімната 205-А.

Загалом, захід розрахований на тих людей, які бажають створити ОСББ, які прагнуть якісних змін для будинку в якому проживають та покращені його стану. Адже коли вам вдасться зареєструвати ОСББ, то співвласники можуть самостійно займатися плануванням робіт, які потрібні для утримання будинку та прибудинкової території, визначають кошторис і відповідно – самостійно на загальних зборах встановлюють розмір внесків. Крім цього, всі співвласники можуть контролювати фінансово-господарську діяльність об’єднання за допомогою ревізійної комісії або самостійно.

Для участі в тренінгу ініціативним групам будинку необхідно подати заявку.

Довідки за телефоном: 066-712-01-98, 067-3830149

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.