Субота, 27 Квітня, 2024

На Хмельниччині будують житлові комплекси для військовослужбовців

Дізнайтесь більше інформації з Хмельницькийfuture.

Досі у гарнізонах  Хмельницької області триває  будівництво казарм покращеного планування для військовослужбовців-контрактників. Крім цього, будують аж чотирнадцять житлових комплексів де будуть мешкати одна тисяча сімсот п’ятдесят військових. Одинадцять будівель зводять у місті Хмельницькому та три у місті Кам’янець-Подільський.

За інформацією заступника начальника управління – головного інженера Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковника Василя Стеціва, що на початку другого півріччя готують до здачі в експлуатацію одне приміщення у Кам’янець-Подільському та три – у Хмельницькому. А до кінця 2019 року до заселення мають бути готові решта житлових комплексів.

Як зазначають в управлінні, проект з житловим фондом для військовослужбовців відповідає стандартам НАТО, відповідно – продумані всі деталі для комфортного життя.

Кошти на будівництво виділяє державний бюджет за які планують не лише звести будівлі, а встановити сантехнічні прилади та навіть здійснити благоустрій прибудинкових територій.

Нагадаємо, що проект, який націлений на забезпечення житлом військовослужбовців, реалізує Офіс реформ Міноборони. Стартував він у липні 2016-го року.

Також в Міноборони зазначали, що кожна майбутня двохповерхова казарма – розрахована на проживання сто двадцяти військовослужбовців. “Військові гуртожитки” плануються зводитися поблизу місця служби. Також архітектори та дизайнери враховували думку та побажання військових, які в майбутньому будуть проживати у житлових комплексах.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.