Четвер, 25 Квітня, 2024

На вулицях Хмельницького працює нова спецтехніка для прибирання

Вчора, 27 березня, на вулиці Хмельницького, виїхала нова техніка для прибирання. Вона пилососить, миє та прибирає бруд. Далі про це розповість детальніше «Хмельницький Майбутнього».

Чистота вулиць міста, в першу чергу, залежить від свідомості кожного мешканця. Адже кожен не викинутий на смітник папірець чи пластиковий стаканчик забруднюють навколишнє середовище. Тому кожен повинен відповідально ставитися до охорони довкілля.

Вулиці нашого міста прибирає нова техніка – вакуумний підмітальний причіп. Вчора хмельничани могли побачити його в роботі. Вартість спецтехніки становить півтора мільйона гривень. Нове обладнання з’явилося на КП «БРЕД». Завдяки сучасній техніці комунальники тепер можуть якісно прибирати ті ділянки, куди раніше «Глобуси» не могли заїхати. Це стосується, насамперед, вузьких вулиць у різних мікрорайонах Хмельницького. Обладнання чіпляють до трактора і з його допомогою пилососять вулиці. Також ця техніка миє дороги, збирає бруд і навіть невеличкі камінці. Це робить процес прибирання більш ефективним та якісним. Таким чином, систему прибирання у Хмельницькому прагнуть максимально автоматизувати. Про це на своїй сторінці у соцмережі написав міський голова Олександр Симчишин.

«Придбали багатофункціональну прибиральну спецтехніку. Сьогодні вже відпрацювала на маршруті. Прибирає пил і бруд, і навіть велике каміння, пилососить та миє. Потрохи замінюємо прибирання з ручного та автоматизоване», – написав мер.

Хмельничани позитивно відгукуються про нову техніку для прибирання. Користувачі соцмереж зазначають, що ця машина дуже потрібна та зручна. Хмельничани вважають, що тепер місто стане ще чистішим.

Додамо, що в арсеналі КП «БРЕД» налічується різноманітна спецтехніка для прибирання вулиць, серед якої: грейдер, екскаватор, два вантажних МАЗи, багатофункціональна прибиральна машина «Глобус», поливальні машини, автовишка, сміттєвози. Кошти на придбання техніки були виділені з міського бюджету.

На балансі комунального підприємства «Спецкомунтранс» знаходиться сучасна техніка для вивезення твердих побутових відходів. Машина «Ford» оснащена функцією миття сміттєвих баків та майданчиків.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.