Вівторок, 19 Березня, 2024

Виплата житлових субсидій по-новому

Бажаєте дізнатися подробиці? Більше інформації лише на Хмельницькийfuture

Управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради інформує, що продовжується виплата субсидій за лютий місяць готівкою. Ті хто отримує субсидію від держави напевно здивувалися платіжкам за комунальні послуги. Адже сума в квитанції була повна, тобто без відрахування пільгових коштів.

Справа в тому, що на початку лютого Кабінет міністрів України прийняв рішення, що з 1 березня 2019 року починається виплата готівкою субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

Яким чином отримати кошти?

Держава пішла на зустріч пенсіонерам, які зможуть отримати готівкою субсидію  разом із пенсією через банк або через “Укрпошту”. Якщо до когорти “щасливих пенсіонерів” ви не входите, то з 12 березня зможете отримати гроші у відділенні Ощадбанку. Потрібно не забути лише  паспорт та ідентифікаційний код. Також необхідно зареєструватися в банку.

Якщо у вас виникли запитання, то управління соцзахисту просить зателефонувати за контактними номерами телефонів: філія вул. Шевченка, 99 – 65-81-84;  філія вул. Інститутська, 18 – 67-01-56; філія вул. Перемоги, 10 Б – 63-01-75.

В управлінні також наголошують, що субсидіанти, яким призначена субсидія з січня 2019 року, отримають кошти через картки спеціального режиму в АТ “Ощадбанк”. І перерахунок банк здійснює самостійно за поданням заборгованості комунальними організаціями. Тобто звертатися в банк не потрібно.

Проте потрібно зазначити – якщо станом на травень 2019 року у вас буде більше місяця заборгованість на суму 340 гривень, то субсидію на новий опалювальний сезон 2019-2020 рр. не призначать.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.