П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У центрі Хмельницького встановили нові креативні лавочки

У центрі Хмельницького з’явилися сучасні лавочки. Незабаром тут планують висадити дерева і кущі. Далі про це розповість «Хмельницький Майбутнього».

Вчора, 20 березня, на вулиці Подільській, комунальники встановили нові креативні лавочки для сидіння. Вони круглої форми. Найдовша з них розміщена біля Хмельницької міської поліклініки №1. Ще дві лавочки знаходяться з іншої сторони, біля супермаркету. 

Раніше тут часто паркувалися автомобілі. Пішоходам це завдавало незручностей, складно було пересуватися. Згодом доступ обмежили спеціальними антипаркувальними стовпцями. Тепер тут буде затишно та приємно, адже з’явиться зелена пішохідна зона. Хмельничани та гості міста зможуть приємно відпочивати на нових лавочках.

Начальник управління житлово-комунального господарства Василь Новачок розповів, що в бетонній основі, ближче до середини квітня, планують висипати чорнозем та висадити дерева і кущі.

Хмельничани позитивно відгукуються про облаштування нових лавочок на вулиці Подільській. Вони вважають таку ідею креативною та цікавою.

Нагадаємо, що минулого року на зупинці  «Поліклініка №1» облаштували заїзну «кишеню». Завдяки цьому вдалося розвантажити рух транспорту та підвищити безпеку на вулиці Подільській. Після завершення ремонтних робіт з облаштування заїзних «кишень» тут встановили два павільйони очікування з інформаційним табло прогнозування часу прибуття громадського транспорту, так звані «розумні зупинки». «Розумні зупинки» дали змогу зробити очікування громадського транспорту більш зручним та комфортним. Вони оснащені спеціальним інформаційним табло з графіком руху транспорту. Тому кожен може побачити на табло, о котрій годині прибуде на зупинку тролейбус, автобус або маршрутка. Також доступний безкоштовний Wi-Fi. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.