П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Хмельницькому розпочали оновлювати міський пляж

До початку купального сезону у Хмельницькому планують оновити міський пляж. Тут вже з’явилася нова сучасна кабінка для переодягання. Які роботи ще заплановані, далі розповість «Хмельницький Майбутнього»

Міський пляж на лівому березі річки Південний Буг є організованим місцем для комфортного та безпечного відпочинку хмельничан улітку. Тут облаштовані інформаційно-попереджувальні щити, які визначають межі пляжу. Усі небезпечні місця на території пляжу позначені табличками: «Небезпечно!», «Купатись заборонено!». Також тут встановлені знаки, які забороняють проїзд та стоянку машин на пляжі, вигул і купання собак. Крім того, на пляжі розміщені таблички з правилами поведінки на воді, способами надання допомоги потерпілому тощо. 

Купальний сезон стартує у Хмельницькому 1 червня. До його початку заплановано облаштувати міський пляж. В управлінні житлово-комунального господарства розповідають, що кабінки для переодягання, парасольки та питні фонтанчики застаріли і потребують заміни. 

Вчора, 19 березня, на пляжі встановили першу оновлену кабінку для переодягання. Вона досить зручна та комфортна, розрахована на три особи. Також тут будуть встановлені лавочки. Про це йдеться на офіційній сторінці управління житлово-комунального господарства у соцмережі.

 «Весняні сонячні промені надихають – першу кабінку для переодягання на міському пляжі встановлено!!!», – йдеться у дописі ЖКГ.

Крім того, до початку купального сезону цього року на міському пляжі заплановано встановити три кабінки для переодягання та близько 10 парасольок від сонця. Також буде замінено питні фонтанчики. В управлінні ЖКГ повідомляють, що буде завезено пісок та проведено очистку акваторії пляжу. Це все забезпечить належні умови для комфортного та приємного відпочинку хмельничан та гостей міста на пляжі.

Додамо, що до початку купального сезону на території пляжу почне працювати нова сучасна вбиральня.

Фото – управління ЖКГ.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.