П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Хмельницькому відбудеться ІІІ Міжнародний економічний форум

Завтра, 14 березня, розпочнеться ІІІ Міжнародний економічний форум. Захід має назву «Інвестиційні можливості Хмельниччини». Він триватиме два дні. Далі детальніше розповість «Хмельницький Майбутнього».

Вчора, 12 березня, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий провів брифінг із місцевими журналістами. Він розповів про особливості проведення в області ІІІ Міжнародного економічного форуму «Інвестиційні можливості Хмельниччини».

За словами Вадима Миколайовича, проведення такого заходу дуже важливим для області. Це дасть змогу заявити про інвестиційні можливості нашої області.

«Сподіваюся, що проведення даного Форуму надасть економічний поштовх до розвитку нашої області, збільшення заробітної плати, створення нових робочих місць та загалом покращення життя в області», – наголосив голова адміністрації.

Радник голови адміністрації Василь Міракін розповів, як буде проходити форум. На початку заходу з вітальною промовою виступить Вадим Лозовий. Він розповість учасникам Форуму про інвестиційні можливості області. Далі влаштують п’ять панельних  дискусійних майданчиків. Усі учасники зможуть ознайомитися з кращими практиками залучення інвестицій в економіку області, прикладами успішних інвестиційних проектів, втілених громадами області. Також усі присутні дізнаються про інвестиційні проекти у галузі промисловості, інфраструктури, агропромислового комплексу. На завершення панельної дискусії гостям Форуму розкажуть про рекреаційний та туристичний потенціал нашого краю.

У Форумі візьмуть участь представники вітчизняних та іноземних ділових кіл, бізнес-спільноти, урядовці, представники іноземних дипломатичних установ та торговельно-економічних місій в Україні, делегації з різних регіонів України. Кожен зможе висловити свої пропозиції, побажання або зауваження щодо ведення бізнесу на території Хмельницької області.

Наразі зареєстровано заявки на участь у Форумі від представників з 14 країн світу. Очікують понад 30 делегатів, які працюватимуть експертами в форматі перемовин B2B («Business to business»).

У п’ятницю, 15 березня, потенційні інвестори оглянуть провідні підприємства Хмельницького та Кам’янця-Подільського, зустрінуться з керівництвом міст.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.