Вівторок, 30 Квітня, 2024

У Хмельницькому презентують проект «SMART-бібліотека – помічник «розумного міста»

Цього тижня у Хмельницькому презентують проект «SMART-бібліотека – помічник «розумного міста». Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Інтеграція Smart-технологій в повсякденне життя хмельничан зробить місто більш сучасним та креативним. Життя сучасної людини важко уявити без інноваційних технологій. Завдяки реалізації проекту «SMART-бібліотека – помічник «розумного міста» мешканці стануть більш підготовленими до різноманітних інновацій. Також це дозволить зруйнувати стереотип про те, що бібліотеки – це нудно та нецікаво. Книгозбірні стануть затишним та приємним місцем для креативу та творчості.

Проект «SMART-бібліотека – помічник «розумного міста» став переможцем Бюджету участі у 2018 році. SMART-бібліотеки відкриють перед користувачами багато можливостей. Усі бажаючі матимуть змогу на власний розсуд використовувати електронні сервіси «розумного міста» та технологічні новинки. Зокрема, користувачі читатимуть книги з AR-технологіями. Вони інтерактивні та цікаві, адже дають змогу вибирати текстовий, звуковий і графічний режими. Кожен зможе краще ознайомитися з електронною книгою. Крім того, буде можливість друкувати на 3D принтері. Усі охочі зможуть спробувати себе в ролі книжкового ілюстратора завдяки графічному планшету. А 3D-ручка дозволить створювати вражаючі арт-об’єкти. SMART-бібліотека дасть змогу випробувати ріжучий плоттер та створити оригінальні листівки. Також цей інструмент буде корисний для мистецтва скрапбукінгу.

Отже, презентація проекту «SMART-бібліотека – помічник «розумного міста» відбудеться у четвер, двадцять другого серпня, у Хмельницькій міській центральній бібліотеці, що розташована на вулиці Подільській, 78. Презентація розпочнеться о дванадцятій годині.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.