Субота, 27 Квітня, 2024

Незабаром у Дендропарку запрацює нова вбиральня

З початку червня у дендропарку «Поділля» почне працювати нова вбиральня. Далі розповість про це khmelnytskyi-future.

У Хмельницькому функціонує декілька безкоштовних громадських туалетів: у парку ім. Чекмана, у сквері ім. Франка, у Молодіжному парку та в центрі міста, біля «Дитячого світу».

Минулого року у Дендропарку встановили сучасну вбиральню. Вона складається з трьох кабінок. Громадський туалет буде безкоштовним для відвідувачів парку. Він також призначений для людей з інвалідністю. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Весною вбиральня у Дендропарку не працювала у зв’язку з карантинними обмеженнями, оскільки діяла заборона на відвідування парків та скверів. Начальник управління житлово-комунального господарства Василь Новачок розповів, що громадський туалет у Дендропарку планують відкрити вже з першого червня. 

Нагадаємо, що минулого року на території Молодіжного парку з’явилася сучасна та комфортна громадська вбиральня. Тут є дві кабінки облицьовані плиткою. В кожній кабінці встановили рукомийник та дзеркало. Вбиральня простора та розрахована на людей, які пересуваються на візочках. Громадську вбиральню планують відкрити до початку купального сезону у місті, а саме до першого червня.

Варто додати, що минулого року у сквері ім. Шевченка демонтували старий туалет. На його місці з’явиться нова та сучасна громадська вбиральня. Тут вже готові стіни та покрівля. Наразі ремонтні роботи тимчасово призупинені. Вартість нового громадського туалету становить понад 2,5 мільйони гривень. На найближчій сесії міської ради планують додатково виділити кошти на продовження будівельних робіт. Новий громадський туалет буде знаходитися над землею. Ним зможуть користуватися також люди, які пересуваються на візочках. Вбиральня буде платною. Завершити будівництво громадської вбиральні у сквері ім. Шевченка планують до середини осені.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.