Субота, 27 Квітня, 2024

У Хмельницькому проводяться ремонти у спортивних школах

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл Хмельницького та тренери перебувають на карантині. Тим часом, у спортивних закладах міста здійснюють ремонтні роботи. Далі на khmelnytskyi-future.

Ремонти у спортивних школах

Карантин вніс свої корективи у плани та життя кожного. Хтось змушений перепрофілювати власний бізнес під вимоги сьогодення, хтось працює або тренується вдома. Вихованці спортивних шкіл міста також наразі займаються вдома, оскільки заклад зачинений на карантин. Дистанційна робота тренерів спортивних шкіл під час карантину вимагає нових умінь та креативних ідей. Тренери хмельницьких ДЮСШ щотижнево оновлюють комплекси вправ та викладають відео у соціальній мережі. Також тренери аналізують виконання вправ вихованцями і при потребі вносять корективи для ефективних тренувань в домашніх умовах.

ДЮСШ №1

ш

Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа №1 розташована на вулиці Спортивній, 14. Нагадаємо, що у 2018 році , на території ДЮСШ №1, відкрили два спортивних майданчики. Тут облаштовані трибуни для вболівальників та якісне зовнішнє освітлення. Під час карантину в ДЮСШ №1 тривають поточні ремонтні роботи. Директор ДЮСШ №1 Василь Янків розповів, що на трибунах замінили сидіння, замінили сітки на футбольних воротах, а також пофарбували ворота.  Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

У малій залі, яка розташована на другому поверсі ДЮСШ №1, до відповідного вигляду привели проблемні місця на стінах. По периметру зали встановили нові енергоощадні світильники. Василь Янків зазначає, що за допомогою таких світильників вдасться заощаджувати електроенергію, а також вони даватимуть краще освітлення.  Директор ДЮСШ №1 сподівається, що цього року вдасться придбати усі необхідні LED-лампи та повністю перейти на сучасне освітлення закладу.

Спортивний комплекс «Поділля»

н

Спортивний комплекс «Поділля» – це головна спортивна арена Хмельницького. Тут грають футбольні команди міста, проводяться ігри ветеранів, виступи регбійного клубу, влаштовують захоплюючі спортивні ігри, концерти та інші цікаві події. Під час карантину за стадіоном доглядають. Висота трави повинна становити не більше трьох сантиметрів. Двічі на тиждень сюди виїжджає спеціальна техніка.

ДЮСШ №3

3

Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа №3 розташована на вулиці Прибузькій, 3/1. Тенісні корти на базі ДЮСШ №3 також зачинені на час карантину. Наразі робочі також проводять необхідні ремонтні роботи. На кортах наводять лінії та підсипають проблемні ділянки. Також ремонтні роботи будуть проводитися на вулиці Спортивній, 17, де знаходяться два корти ДЮСШ №3. На відновлення тренувань у ДЮСШ №3 очікує 417 вихованців та 18 тренерів.

Під час карантину відвідувати дитячі та спортивні майданчики заборонено. Однак карантин обов’язково закінчиться і ми зможемо знову займатися спортом на свіжому повітрі, виконувати фізичні вправи на тренажерах на вулиці, відпочивати з дітьми на ігрових майданчиках і просто насолоджуватися прогулянками рідним містом.

5

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.