П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Розпочалася підготовка стадіону «Поділля» до нового спортивного сезону

На території спортивного комплексу «Поділля» триває підготовка до нового сезону. Скоро настане весна і всі бажаючі хмельничани знову зможуть відвідувати стадіон, тренуватися, займатися гімнастикою, бігати, грати у футбол, а також вболівати за улюблені команди. Далі детальніше розповість khmelnytskyi-future.

Спортивний комплекс «Поділля» – це головна спортивна арена Хмельницького. Тут грають футбольні команди міста, проводяться ігри ветеранів, виступи регбійного клубу, влаштовують захоплюючі спортивні ігри, концерти та інші цікаві події. Коли настає холодна пора, усі спортивні змагання переносять у більш тепліші та комфортніші місця, а стадіон готують до зими. Також на стадіоні «Поділля» є нове легкоатлетичне ядро. Сучасне гумове покриття відповідає високим світовим стандартам якості. Нагадаємо, що минулого року тут проводилися безкоштовні спортивні тренування в рамках соціального проекту «Фітнес сіті». Щосуботи тренери проводили протягом години заняття для усіх активних хмельничан.

Оскільки погода покращилась, працівники Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1 відновили роботи з підготовки футбольного газону стадіону «Поділля» до нового спортивного сезону. Спортивний газон потребує щоденної праці багатьох людей. Тому наразі тут проводять усі потрібні роботи для того, щоб охайний газон був комфортним для спортсменів. Працівники загрібають пісок та зачісують суху траву, перевіряють стан трав’яного покриття, чи воно не пошкоджено і не просіло. Пошкоджені місця на футбольному полі відновлюють.

Коли температура повітря становитиме понад десять градусів тепла стабільно, почнуть підсівати футбольний газон спеціальними травами. Також будуть підкормлювати кореневу систему газону. Після цього працівники однієї з приватних фірм перевірять клапани подачі води до форсунок по території поля, замінять фільтрувальну станцію та проведуть інші необхідні роботи.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.