Вівторок, 23 Квітня, 2024

На території Прикордонної академії відкрили футбольне поле

Сьогодні, двадцять шостого жовтня, на території Національної академії Державної прикордонної служби ім. Богдана Хмельницького, відкрили нове футбольне поле. Далі розповість про це «Хмельницький Майбутнього».

Цього тижня завершилося будівництво трьох спортивних об’єктів одразу. Нагадаємо. що у вівторок, двадцять другого жовтня, новий сучасний стадіон зі штучним покриттям відкрили на території Хмельницької гімназії №2. На території навчального закладу буде повноцінний спортивний комплекс. Також тут облаштують волейбольний та баскетбольний майданчики, а також бігові доріжки з освітленням.

У четвер, двадцять четвертого жовтня, відкрили ще один багатофункціональний майданчик. Він знаходиться на території НВК №4, що на вулиці Перемоги, 3. Майданчик створений для гри у міні-футбол, баскетбол, волейбол, гандбол.

Також завершилося будівництво повноцінного футбольного поля із штучним покриттям на території Національної академії Державної прикордонної служби ім. Богдана Хмельницького. Про це на своїй сторінці у соцмережі розповів міський голова Олександр Симчишин.

«Поле відповідає мінімальним стандартам, його ігровий розмір 91/46. На разі, найкраще футбольне поле із штучним покриттям в області», – написав мер.

За словами Олександра Симчишина, тут будуть займатися курсанти академії, будуть тренуватися учні наших ДЮСШ. Взимку будуть тренуватися гравці ФК «Поділля». Міський голова розповів, що тут будуть відбуватися матчі першості міста і області серед будь яких вікових категорій, ігри на першість ДЮФЛ. Також проводитимуться змагання між учнями хмельницьких шкіл і курсантами академії.

Традиційно під час урочистого відкриття спортивного майданчика відбулася гра. Команда міської ради проти прикордонників. З рахунком 5:1 перемогла команда міської ради.

Додамо, що за понад три роки збудовано двадцять три спортивних майданчики, два стадіони, легкоатлетичний комплекс і триває будівництво Палацу Спорту.

6

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.