Субота, 20 Квітня, 2024

У Хмельницькому з'явилися нові підземні сміттєві контейнери

Чисто не там де прибирають, а там де не смітять. Всім давно відома істина. Проте аби не смітити необхідно, щоб в місті була достатня кількість сміттєвих баків та урн. І на днях обласний центр поповнюється новими підземними сміттєвими контейнерами. Більше інформації дізнайтесь з Хмельницькийfuture.

Чим зручні підземні контейнери для сміття?

  1. Один такий контейнер замінює п’ять звичайних відкритих баків для сміття.

  2. Всі процеси, пов’язані з роботою контейнерів, автоматизовані.

  3. Займають мало місця і не псують цілісну картину. Саме тому перші контейнери у Хмельницькому були встановлені у центральній частині міста. 

  4. Такі контейнери не мають неприємного запаху та мають естетичний вигляд. 

Хмельницький поступового оновлює старі баки на сучасні контейнери

З міського бюджету виділили кошти для встановлення нових смітників напроти колегіуму № 16 та на вулиці Кам’янецькій, 52/2. А до кінця 2019 року у місті загалом з’явиться вісім підземних контейнерів. Потрібно зазначити, що один такий “сміттєвий велетень” коштує чверть мільйона.  

Містяни обновою задоволені

Жителі, які користуються новими контейнерами, задоволенні нововведенням. В під’їздах немає неприємного запаху, біля баків немає сміття, все охайно і чисто.  Хоча, не завжди сміттєвоз вчасно забирає сміття. Коли підземні контейнери переповненні, містяни кладуть пакети зі сміттям біля сміттєзбираючої труби… 

 Новинка для хмельничан вже давно стала звичним елементом у містах Європи. Також підземні сміттєві контейнери поступово встановлюють у інших містах України.

Як вам “сміттєві нововведення”? Вже користувалися новими контейнерами? 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.