Четвер, 25 Квітня, 2024

SMART TV: на що здатні "розумні" телевізори та як ними користуватись

Хоч Smart TV (з англ. Smart – розумне, TV – телебачення) з’явилися більш як десять років тому, багато хто досі задається питанням, що ж це таке. Якщо говорити простими словами, то це звичайний цифровий телевізор з вбудованою функцією використання інтернету. Зараз купувати техніку стало значно простіше – потрібно всього лиш вибрати модель, натиснути одну кнопку і вже через недовгий час насолоджуватися переглядом улюблених фільмів і телепередач, купити телевізор Смарт ТВ можна за посиланням – https://comfy.ua/flat-tvs/tv_tehnolog__smart-tv/.

На що здатні “розумні” телевізори?

Ми вже знаємо, що основною особливістю Смарт ТВ є можливість користування благами інтернету, а це значить, що “розумний” телевізор дає необмежену взаємодію з мультимедіа, онлайн-магазинами, іншою “розумною” технікою. Розглянемо можливості Smart детальніше:

  • Відсутність реклами. Пам’ятаєте, як ми нервували, коли на найцікавішому моменті в фільмі або телепередачі трансляція раптово обривалася кричущою рекламою? І це була не та тридцятисекундна реклама, яку ми бачимо на YouTube, це була ціла “короткометражка”, зібрана з роликів різних брендів, компаній, анонсів. Ті, хто ще не придбав “розумний” телевізор, прекрасно пам’ятають і знають якого це. Smart TV дозволяє дивитися улюблені фільми і серіали без реклами і в будь-який зручний час.
  • Можливість записувати важливі трансляції. Пам’ятаєте, як ви пропустили улюблений футбольний матч, бо не було кому забрати дитину з садка? Важливі справи з’являються в найбільш незручний час, але як у випадку з фільмами, час матчу ми не можемо вибрати, а завтрашні повтори вже не такі цікаві. Добре, що Smart TV допомагає виправити і цю ситуацію – ставите трансляцію на запис і йдете у своїх справах, а по поверненню можете насолоджуватися переглядом. Але варто врахувати, що деякі канали ставлять захист від запису.
  • Доступ до соціальних мереж. Пам’ятаєте, як ваші діти сварилися за те, хто буде сидіти ввечері за комп’ютером? З появою смартфонів (зверніть увагу, що тут теж використано слово smart) ця проблема частково вирішилася, але багато хто любить гортати стрічку і фото друзів на великому екрані. Smart TV дозволяє робити і це.

доступ до соціальних мереж за допомогою Смарт ТВ

  • Онлайн-покупки. Пам’ятаєте, як ми ходили магазинами у пошуках потрібного товару, як слухали довгі консультації менеджерів, як у сумнівах йшли додому? Звичайно ж багато хто цього вже й не пригадує, адже з появою інтернету робити покупки стало можливо не виходячи з дому. А що, якщо до всього цього не потрібно буде сидіти на стільці за комп’ютером, або вдивлятися в екран телефону? Smart TV дає можливість вибрати потрібний товар лежачи на м’якому ліжечку і дивлячись на величезний екран.
  • Відеоігри. Пам’ятаєте, як ми поспішали після навчання або роботи додому, щоб пограти Маріо на приставці? Smart TV дозволяє повернуться в ті часи, адже має безліч вбудованих ігрових додатків. Крім того, є можливість встановлювати додаткові відеоігри.

Як користуватися Smart TV?

Для того, щоб почати користуватися всіма перевагами “розумних” телевізорів, потрібно виконати наступні кроки:

  1. Під’єднати телевізор до мережі Інтернет і почекати деякий час, поки ОС проведе конфігурацію;
  2. Зареєструвати акаунт в головному меню телевізора;
  3. Завантажити з магазину додатків всі необхідні програми;
  4. Насолоджуватися результатом своєї праці і роботою “розумної” техніки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.