Субота, 27 Квітня, 2024

Міні-комп’ютери – ідеальне поєднання компактності та функціональності

На сьогодні важко уявити домівку чи робоче місце без комп’ютера. Виробники техніки постійно змагаються між собою, намагаючись ще більше вдосконалити її. Поступово громіздкі монітори та системні блоки залишаються у минулому.
Все більшою популярністю користуються міні комп’ютери

В чому перевага міні-комп’ютерів

Чимало користувачів віддають перевагу мобільній техніці, яка має більше функцій та не займає багато місця. Однак, великим мінусом є той факт, що ремонт такої техніки обходиться не дешево і подекуди купити нову річ значно легше, ніж ремонтувати пристрій.

Зовсім інша ситуація з стаціонарними комп’ютерами, будь-яку деталь яких можна замінити за значно менші кошти навіть без виклику спеціаліста. Найкращим варіантом в такому випадку є міні-комп’ютери, які не займають багато місця та є значно дешевшими в обслуговуванні.

міні пк

Основною перевагою міні-ПК є його компактність та універсальність. Комп’ютер може легко поміститися у невеликому просторі, при цьому обсяг його функцій нічим не поступається  стаціонарній комп’ютерній техніці. Пристрій не обтяжений дротами, тому його легко транспортувати та використовувати у будь-якому місці. Також це дозволяє уникнути зайвого копіювання документів та додаткового налаштування персональних даних на інших комп’ютерах.

Пропонуємо звернути вашу увагу на міні ПК Vinga Mini 0202, який працює на базі двох ядерного процесора та операційної системи Free DOS. Об’єм накопичувача складає 120 гігабайт. Міні-ПК має сім роз’ємів для USB-виходів.

Також міні-комп’ютери мають досить велику потужність, яка жодним чином не уступає стаціонарним комп’ютерам і дозволяє виконувати весь необхідний обсяг функцій. Так, якщо ви плануєте використовувати техніку лише для роботи з текстовими документами чи графічним редактором, ви може звернути увагу на менш потужний міні-ПК, якщо ж комп’ютер використовуватиметься в першу чергу як ігровий центр, слід обирати дещо потужнішу техніку. Варто додати, що в серії міні-ПК представлені  ігрові комп’ютери, які можуть витримувати відповідне навантаження та підтримують ігрову графіку.

Беззаперечним плюсом міні-ПК є безшумність, тому ви можете спокійно працювати, не створюючи жодних незручностей оточуючим.

Для багатьох покупців першочерговою характеристикою є ціна комп’ютерної техніки. Завдяки тому, що міні-ПК практично складається з частин, які легко можна замінити при появі на ринку на більш нові деталі, ціна пристрію є в рази меншою, ніж стаціонарного комп’ютера. Окрім цього відбувається економія і на ліцензійній операційній системі, оскільки вона переважно уже вмонтована в пристрій. Ви економите і на електроенергії, так як міні-ПК є невибагливими у споживанні  електрики.

Де купити міні-комп’ютери

Великий вибір міні-комп’ютерів представлений на сайті  COMFY. Інтернет-магазин пропонує придбати техніку в кредит або оплатити частинами. Замовляючи комп’ютер на сайті, ви не витрачаєте лишній час на похід у магазини та отримуєте з доставкою додому якісну техніку.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.