П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Хмельницькому з'явиться новий спортивний майданчик

Власний міні-стадіон матимуть мешканці будинків, що на вулиці Зарічанській. Міні-стадіон облаштують у дворі багатоповерхового будинку під номером 52. Роботи стартували. Завершити їх планують наступного року. З міського бюджету на цей проект виділили понад 280 тисяч гривень. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

Наступного року у Хмельницькому з’явиться ще один міні-стадіон. Його облаштують у дворі багатоповерхового будинку на вулиці Зарічанській, 52. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто». Протягом тривалого періоду часу ця територія була занедбаною. Про це розповідають мешканці та працівники управління житлово-комунального господарства. В управлінні ЖКГ міркували над тим, що розмістити на цій території і вирішили, що це буде спортивний майданчик.

Начальник управління ЖКГ Василь Новачок розповів, що майданчик буде багатофункціональний. Тут можна буде грати у баскетбол та волейбол. Однак він не матиме штучного покриття. За його словами, це буде огороджена територія з сітками.

Мешканці будинку на вулиці Зарічанській, 52, також розповідають, що раніше діти грали у футбол під вікнами будинку через те, що тут не було спеціально облаштованої території. У наступному році тут буде спортивний майданчик. Наразі робітники залили бетонні підпірні стінки. Незабаром розпочнуть вирівнювати територію майбутнього спортивного майданчика. Проект розрахований на два роки. Його загальна вартість становить майже 283 тисячі гривень.

Нагадаємо, що схожий спортивний майданчик цього року з’явився на вулиці Трудовій, 40. Тепер кожен бажаючий може тут грати футбол, баскетбол, волейбол тощо. Однак грати можна лише вдень, адже вночі майданчик закривають. Раніше тут вже планувалося місце для занять спортом, територія мала бетонну основу та огорожу. Однак тепер тут комфортне та зручне місце для занять фізичною культурою. Майданчик побудували за кошти з міського бюджету. Його вартість становить понад 800 тисяч гривень. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.