Вівторок, 16 Квітня, 2024

Чи буде речовий ринок без потопів у сезон дощів?

Щороку речовий ринок перетворюється на маленьку “Венецію”, адже рясні зливи та відлига затоплюють ряди ринку повністю. Тому влада вирішила змінити ситуацію та зайнятись облаштуванням водовідведення по проїзду Геологів. Більше інформації дізнайтесь з Хмельницькийfuture.

Комунальники готуються до роботи

Вирішити проблему з підтопленням речового ринку мають комунальники. Вже навіть розробили проект, який пройшов відповідну експертизу. То ж роботи планують розпочати у жовтні та впоратися за місяць. 

Та не дивлячись на заплановані роботи, грошей не вистачає. Встановлення нових водостоків та відповідно вирішення проблеми з затопленням хмельницького ринку обійдеться міській скарбничці у дев’ятсот сімдесят дев’ять тисяч гривень. Проте в бюджеті передбачено для вирішення цих потреб лише шістсот п’ятдесят тисяч гривень.  В управлінні житлово-комунального господарства запевняють, що решту коштів “знайдуть” у жовтні під час бюджетної сесії. 

Які роботи будуть виконуватися за майже сто тисяч гривень?

Геологів затоплює уже не перший рік поспіль, тому у планах встановити двісті одинадцять метрів нових водостоків. Крім цього в проекті будівництво трьох дозщоприймальних колодязі. Комунальники сподіваються, що після таких маніпуляцій проблема має вирішитись. 

Нагадаємо, що у серпні ремонтували п’ятсот метрів на вулиці Геологів, проте, як і працівники ринку, так і дорожники запевнили, що це проблему підтоплення речового ринку не вирішить. Додамо, що ремонт відрізку дороги від провулку Геологів до вулиці Геологів обійшовся міському бюджету понад мільйон гривень! 

Чи допоможуть заплановані дорожні роботи врятувати речовий ринок від потопу? Як ви гадаєте?

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.