Четвер, 25 Квітня, 2024

На Острові кохання підсвітили стелу із зображенням бренду Хмельницького

На Острові Кохання підсвітили стелу із зображенням бренду міста. Далі про це розповість «Хмельницький Майбутнього».

Восени минулого року на березі острова зі сторони вулиці Кам’янецької з’явилася стела з написом «Хмельницький 1431». Раніше тут був банер з написом «Хмельницькому 587». Тепер 1431 рік є роком найдавнішої письмової згадки про місто в історичних документах. Офіційно стелу відкрили 17 листопада 2018 року. З цієї нагоди на набережній влаштували свято для хмельничан та гостей міста. 

 Вчора, 12 квітня, стелу підсвітили. Тепер це виглядає так:

стела

Загалом стела має мінімалістичний дизайн. Вона виконана у червоному кольорі з білими елементами. На ній зображений бренд міста Хмельницького – три схрещені стріли, а також вказаний рік заснування міста. Саме 1431 роком датується перша письмова згадка про Плоскирівці. Таким чином, стела популяризуватиме символи нашого міста.

На виготовлення та встановлення стели з міського бюджету не було витрачено коштів, адже це подарунок місту від однієї з компаній. 

Нагадаємо, що на початку минулого року хмельничани обрали бренд міста. Переможцем стала конкурсна робота «Щодня новий». Ідея належить хмельничанам Павлу Іванову та Олексію Лисюку. «Щодня новий» відображає відкрите серце хмельничан, перетин шляхів і можливостей. Основні елементи символу – стріли. Вони уособлюють спрямованість на розвиток міста.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.