П’ятниця, 29 Березня, 2024

Європейці проводили тренінг для поліцейських Хмельницького

Чому навчилися? Дізнайтесь з Хмельницькийfuture

Навчання проводили представники Консультативної місії Європейського Союзу з протидії та запобіганню домашньому насильству.  

Працівники превенції а слідчі упродовж трьох днів пройшли не лише теорію, а й практичні аспекти цієї проблеми в суспільстві за кордоном. Також сімнадцять поліціянтів були проінформовані про всі деталі застосування та дотримання законодавства європейцями, збирання доказів та інші робочі нюанси.  Незважаючи на те, що всі учасники тренінгу – це освічені та висококваліфіковані професіонали, проте додаткові знання на заваді не стануть. І саме тому метою цієї програми було вдосконалення знань та навичок працівників правоохоронних органів.

Як зазнають самі учасники тренінгу, що працівники правоохоронних органів мали можливість порівняти український досвід з протидії домашньому насильству із досвідом колег з-за кордону. І, звичайно, що взяли багато корисної інформації, яку будуть застосовувати в майбутньому у роботі.

Отримали похвалу і наші поліцейські від європейських колег, які  відзначили високу зацікавленість учасників та активну участь у практичних навчаннях.

Тренер КМЄС з прав людини та гендерних питань Сарі Раутарінта зауважила, що їй дуже сподобалась аудиторія. Усі працівники правоохоронних органів активні, задають багато запитань. Незважаючи на те, що перед цими молодими спеціалістами стоїть чимало викликів, але Сарі Раутарінта  вірить, що з таким настроєм вони досягнуть високих результатів у боротьбі з домашнім насильством.

Традиційно, на третій день організованого тренінгу  всі учасники отримали відповідний сертифікат про проходження навчання.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.