П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У хмельницькому ліцеї №17 будують новий корпус

На території хмельницького ліцею №17 розпочали будівництво нового двоповерхового корпусу. Його з’єднають з приміщенням початкової школи. У новій будівлі розташують спортивну залу та навчальні аудиторії. Загальна вартість будівництва становить понад 15 мільйонів гривень. Кошти будуть виділені з міського бюджету. Далі розповість «Хмельницький Майбутнього».

У хмельницькому ліцеї №17 зводять новий корпус. Наразі будівельники копають котлован та вивозять з території зайву землю. Про будівництво нового корпусу розповів на своїй сторінці у соцмережі міський голова Олександр Симчишин.

«Розпочали реконструкцію з будівництвом корпусу Ліцею 17 по вул. Героїв Майдану, 5. Загальна вартість проекту 15,4 млн грн. В новозбудованому приміщення буде спортивна зала із допоміжними приміщеннями та навчальні класи та аудиторії», – написав Олександр Симчишин.

Користувачі соцмереж радіють такій приємній новині і зауважують, що навчальний заклад дійсно потребує спортивної зали і тепер діти матимуть більше місць для заняття фізичною культурою.

Двоповерховий корпус будівлі з’єднають з приміщенням початкової школи. На першому поверсі будівлі буде спортивна зала, площею 200 квадратних метрів. Тут також облаштують санвузли та роздягальні. Директор ліцею №17 Вадим Пірог розповів, що навчальний заклад особливо потребує спортивної зали, адже наразі школярі займаються у невеличкій кімнаті, площею 45 квадратних метрів. На другому поверсі нового корпусу буде 8 аудиторій. Завдяки цьому ліцей зможе прийняти на навчання більшу кількість дітей. Про це йдеться в сюжеті МТРК «Місто»..

Будівельні роботи на території ліцею розпочалися у листопаді минулого року. На зведення нового корпусу ліцею і реконструкцію приміщення початкової школи з міського бюджету буде виділено 15,4 мільйонів гривень.

Цього року у Хмельницькому також триватиме добудова нових корпусів у НВК №10 та НВО №1. У загальноосвітній школі №8 зведуть новий харчоблок. У мікрорайонах Лезневе та Озерна триватиме будівництво дитячих садочків.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.