Субота, 27 Квітня, 2024

Популярні моделі транспортних засобів на ринку України

Водії, які вибирають популярні автомобілі, раціонально підходять до питань покупки. Вони вважають за краще брати не унікальні машини, а ті, які простіше відремонтувати і дешевше обслуговувати. Такий підхід останнім часом спостерігається у багатьох громадян України. Економлять на автомобіля все споживачі, включаючи забезпечених.

Коли розмова йде про найбільш популярні автомобілі, неможливо назвати конкретну марку і модель відразу. Справа в тому, що машини поділяються на кілька категорій залежно від особливостей їх експлуатації. Тому необхідно виділити кілька найбільш популярних категорій, і вже безпосередньо серед них робити вибір.

Міські транспортні засоби

Категорія міських автомобілів є найбільш популярною. Сучасному міському жителю доводиться бути максимально мобільним, щоб успішно підлаштовуватися під активний ритм життя. У даній категорії найбільш популярними є такі марки і моделі:

  • Ravon R2. Спільне узбецьке і корейське виробництво забезпечує споживачів якісним автомобілем, що володіє сучасним оснащенням. Це економічне авто з типом кузова хетчбек, але його популярність визначається доступністю не тільки за початковою ціною, але і подальшою експлуатацією.
  • Huyndai i10. Другим за популярністю автомобілем в категорії міського транспорту є розглянутий хетчбек корейського виробництва. Безпосередньо ця модель майже повністю збирається на території Індії – тут побудовано безліч заводів автомобільного концерну. Це знижує собівартість товарів на увазі є робочої сили.
  • FIAT 500. Лише зовсім небагато даний транспортний засіб поступається корейському автомобілю. Це італійський хетчбек, знайти який зараз можна і на первинному, і на вторинному ринку України. Користувачі переважно віддають перевагу машинам з пробігом. Треба відзначити, що Фіат 500 є єдиним в цій категорії, який відрізняється надійністю. І на вторинному ринку можна знайти багато відмінних варіантів.

Міський сегмент в цілому є популярним, в ньому представлений найширший вибір. Кожен виробник пропонує кілька відповідних моделей. Тому рекомендується спочатку вивчити ринок, а вже потім приймати рішення.

Докладний огляд популярних автомобілів в Україні представлений по посиланню https://www.unn.com.ua/uk/news/1249321-nazvano-marki-avtomobiliv-yaki-koristuyutsya-v-ukrayini-naybilshoyu-populyarnistyu. Сайт AUTO.RIA підійде не тільки для отримання корисної інформації, з його допомогою можна швидко і ефективно проаналізувати ринок. Це найбільша база транспортних засобів України. Також тут можна вибрати конкретну пропозицію. Через сайт щодня полягає не менше 1400 угод, тому ймовірність знайти підходящий автомобіль, або продати наявний, багаторазово зростає.

Сімейні автомобілі

Багато сімей приймають рішення придбати універсальні транспортні засоби, за допомогою яких можна буде вирішити ряд питань. У категорії сімейних автомобілів більшою популярністю відрізняються наступні:

  • FORD TOURNEO CUSTOM. Мінівен від марки ФОРД характеризується відмінною якістю. У користувачів майже ніколи не виникає сумнівів в розглянутому виробника, надійність його транспорту доведена десятиліттями роботи на ринку і численними якісними автомобілями, які займали лідируючі позиції в світі з продажу.
  • OPEL ZAFIRA TOURER. Якщо на попередній варіант не вистачає грошей, або настільки великий автомобіль не потрібно, цей німецький компактвен стане відмінною альтернативою для вас. Він обійдеться набагато дешевше, але за якістю, надійністю і безпекою майже не поступається.
  • HYUNDAI GRAND SANTA FE. Якщо для сімейного використання планується вибрати кросовер, то Санта Фе повинен стати першим на розгляд. Цей корейський автомобіль завоював визнання користувачів вже давно, і до сих пір продовжує випускатися.

Є й сімейні універсали. Як приклад можна розглянути KIA CEED SW. Цей автомобіль характеризується низькою вартістю і сучасним технічним оснащенням, тому дуже популярний на українському ринку.

Інші популярні автомобілі

Серед позашляховиків більшою популярністю відрізняються такі моделі, як Toyota RAV4, Honda CR-V і Volkswagen Tiguan. Вони обходяться досить дорого, але з огляду на технічні переваги і надійність, їх все одно купують, багато хто навіть в кредит. Якщо ж ви хочете модель дешевше, то можна розглянути KIA Sportage. Корейський бренд продовжує радувати шанувальників, займаючи все нові ніші в світовому та українському ринку.

А рейтинг найбільш популярних комерційних автомобілів очолює Fiat Doblo. Він випускається з 2000 року, але до цих пір не втрачає своєї популярності.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.