П’ятниця, 29 Березня, 2024

Бренд BBS – виробник преміальних коліс

Досвідчені власники статусних автомобілів прекрасно знайомі з абревіатурою “BBS”. За трьома буквами ховається чудова якість, приваблива зовнішність, відмінна функціональність. Диски бренду BBS варті уваги найвимогливіших автомобілістів. Виготовлені німецькою торговою маркою, колеса призначені для експлуатації на спортивному автотранспорті, тобто, в стресових умовах. Тому на звичайній трасі вони демонструють більш ніж відмінні ходові характеристики.

Історія бренду BBS

Торгова марка заснована в 1970 році. Її діяльність починалася з випуску пластикових кузовних частин, але в 1972 р інженерна група створює унікальні автодиски для болідів. Освоєно серійне виробництво коліс з власної концепції, позитивно зарекомендувала себе в автоспорті, тільки в 1983 році. Паралельно бренд відкриває два підрозділи на території іноземних держав – в Японії і Штатах. Це не перші філії компанії за межами Німеччини – перший відкрився в 1976 р в сусідній Франції.

До 1990 року BBS займає впевнену позицію на ринку постачальників автодисків для БМВ, Ауді, VW і успішних гоночних команд, досягнувши річного обороту в 200 млн. У 1994 р колеса бренду BBS присутні в комплектації авто, які виграли чемпіонати:

  • ADAC;
  • Індікар;
  • Формула 1;
  • DTM.

Через рік успіх у Формулі 1 повторився. За кермом переможця гонок сидів Міхаель Шумахер. У 1997 р бренд екіпірує своєю продукцією 10 машин, що входять до складу 5 команд. У 1998 до них приєдналася ще одна команда. З 1999 року німецькі автодиски поставляються для комплектації машин Daimler-Chrysler, Porsche, Ferrari і Jaguar.

З року в рік бренд BBS демонстрував приголомшливий успіх – в 2007 його нагородила кількома нагородами автопреса Німеччини, в 2006 отримав 6 нагород за якість, в 2008 третю нагороду Best Wheel, в 2010 Porsche вибирає компанію в якості кращого постачальника.

В цей час не припиняється робота над новими технологіями – в 2003 бренд першим в світі застосував при виробництві легкосплавних автодисків сухий процес, який підкреслив його лідерство серед виробників дисків для болідів. Раніше компанія відкрила новий цех по фарбуванню коліс, який отримав не просто позитивну оцінку захисників природи, а й дозволив BBS стати самими екологічно безпечними Автодиски.

Асортимент і ціни на диски

Торгова марка з Німеччини спеціалізується на виготовленні двох типів коліс – литих і кованих. Обидва виготовляються з ідентичних складів, але за різними технологіями. Ковані – за дорожчою, що дозволяє створювати унікальні рішення з найвищим ступенем надійності і довговічності.

Литі диски

Добре зарекомендували себе на трасах підвищеної складності. Пропонуються в великому діапазоні цін і дизайну. Виробник випускає одночасно кілька лінійок легкосплавних коліс:

  • CH-RII (від 19 000 грн за одиницю);
  • SV (в межах 16-18 000);
  • CH-R (від 16700 і вище);
  • CI-R (16-17 тисяч);
  • SR (від 3700 грн) та інші.

Німецький бренд надає легкосплавні Автодиски актуальні кольору – від стандартного сірого до унікальних білого і графітового.

Ковані колеса

Ціни на ковку починаються з 50 тисяч гривень за одиницю. Для власників престижних спорткарів така ціна прийнятна, тим більше, що вони отримують високоякісні вироби з відмінною динамікою, керованістю, надійністю і зносостійкістю. Асортимент кованих коліс по дизайну менш різноманітний, але в той же час, він дозволяє підібрати відмінне рішення відповідно до кольору машини, її швидкісних і інших характеристик.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.