Субота, 27 Квітня, 2024

Розміщення реклами на брандмауерах

Сотні білбордів уздовж шосе і десятки сітілайтів на узбіччях пішохідних доріжок стали настільки звичною частиною міського ландшафту, що на них багато хто просто не звертає уваги. Ці «вуличні меблі» миготять десь збоку, сприймаються боковим зором, в зміст пропонованої реклами вникають хіба що нудьгуючі пасажири громадського транспорту, змушені чекати свого маршруту протягом десятків хвилин.

Серед строкатого різноманіття зовнішніх носіїв реклами на брандмауерах http://sonatagroup.com.ua/narujnaya-reklama/reklama-na-brandmeuerah/ стоїть осібно, гордо підносячись над світом. Ці шедевральні полотна, які дивляться на всю округу зі стін висоток, випадають за звичні рамки, приголомшують фарбами і розмірами зображень, ексклюзивною естетикою.

Щоб привернути увагу людини, сьогодні традиційних рекламних засобів може не вистачити. Життєво необхідні нестандартні рішення, одним з яких може стати розміщення реклами на брандмауерах. Ця реклама звертається до аудиторії з величезної висоти, перебуваючи на поверхні житлових будинків та інфраструктурних об’єктів. Грандіозна картина, яка тяжіє над усією округою, володіє магнетичним впливом на спостерігачів.

Технічні характеристики носіїв

Розміри рекламних брандмауерів нічим особливо не обмежені. Якщо мати відповідний дозвіл, можна використовувати під брандмауер всю поверхню глухої стіни споруди, якою б великою вона не була. Часто так і роблять, щоб справити максимальне враження: реклама, яка прикрашає всю стіну 25-поверхової будівлі або фасад великого ТРЦ, виглядає потужно і переконливо, контрастно виділяючись на тлі білбордів, що стоять десь внизу.

З огляду на величезні розміри, брандмауери виробляються із складових частин, що з’єднуються воєдино за допомогою зварювання. По периметру готового полотна набивається армована перфорація, за допомогою якої полотнище кріпиться на рамі за допомогою міцного шнура.

Реклама на брандмауерах – інструмент розкрутки брендів і продуктів преміум-класу. Малий і середній бізнес дозволити собі таке розміщення не в змозі з фінансових міркувань. Даний формат використовується відомими світовими брендами для посилення позицій на ринку, і розрахунок робиться зовсім не на миттєву вигоду. Ефект від розміщення реклами на брандмауері відчутний лише у віддаленій перспективі.

Як зробити замовлення?

Замовити розробку, друк та монтаж зовнішньої реклами ви можете в рекламному агентстві «СонатаГруп». Є повна інформація про всі доступні майданчики і вартість їх оренди. Звертайтеся!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.