Субота, 27 Квітня, 2024

Шини для автомобіля: які вибрати та де краще купувати

Для того, щоб керування автомобілем було безпечним, а комфорт їзди максимально комфортним, варто зробити правильний вибір автошини. Чи знали ви про те, що шини також впливають на витрати палива і кількість ситуацій, що призводять до необхідності ТО автомобіля? Магазин автотоварів ШипШина пропонує широкий вибір шин та інших товарів для автомобілістів. На сайті магазину https://shyp-shyna.com.ua/ є спеціальний калькулятор, який допоможе підібрати ідеальну гуму саме для вашого автомобіля. 

Які бувають шини?

Залежно від пори року виділяють три види шин:

  1. Літні. Склад гуми, з якої виготовлена шина, є доволі жорстким, проте вага автошини є доволі незначною. Візерунок на поверхні протектора літньої шини розроблений з урахуванням погодних умов, а саме – для максимального відходу води з-під колеса. 
  2. Зимові. На відміну від попереднього виду, зимові шини значно м’якші, що забезпечує ефективність поїздок навіть за умови надзвичайно низьких температур. На протекторі зимових шин зроблені спеціальні прорізи (їх ще називають “ламелі”), завдяки яким гума не ковзає по дорозі взимку. зимові шини

     

  3. Всесезонні. Такий варіант шин, на думку експертів, не є універсальним. Так, він підійде для поїздок весною, влітку та восени, але на зиму автомобіль краще “перевзувати”. Такі шини швидше стираються та збільшують в декілька разів витрати палива, тож вигідніше та доцільніше все ж таки купувати обидва комплекти гуми: літню та зимову.

Де придбати шини для свого автомобіля?

Мережа магазинів ШипШина пропонує широкий асортимент автомобільних шин, дисків та інших товарів. Тут ви знайдете якісні літні, зимові та всесезонні шини різноманітних виробників. Окрім товарів, компанія надає корисні та змістовні консультації від досвідчених спеціалістів, що допоможе задовільнити всі питання, які вас раніше хвилювали. 

Перевагами купівлі шин в інтернет-магазині є:

  • адекватні ціни на всю продукцію, що пов’язано з прямою співпрацею компанії з виробниками;
  • значний вибір товарів, який можна переглянути не виходячи з дому;
  • періодична наявність акцій та вигідних пропозицій, яка робить покупку ще приємнішою;
  • можливість отримати бали за покупку на картку Fishka;
  • наявність на сайті калькулятора, який допоможе вибрати потрібний товар без зайвих затрат часу;
  • багато варіантів оплати, а також можливість післяплати;
  • доставка протягом 2-3 днів;
  • наявність гарантії на товар. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.