П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Грандіозна новина від TicketsBox: Lords of The Sound в Хмельницькому!

 

Різдвяно-новорічні свята стануть набагато яскравішими, адже 11 січня в Хмельницькому свій концерт Grand Christmas презентує оркестр Lords of the Sound. Виступи такого формату вже стали традиційними для музикантів, котрі бажають відновити класичну європейську традицію на Різдво, влаштовуючи святкові виступи. Ця неймовірну новину нам розповів один із найкращих квиткових операторів країни TicketsBox.

Не пропусти унікальну можливість відчути мить краси та особливого настрою, коли серце наповнене коханням – переходь за тегом Lords of The Sound та купуй квитки вже зараз. Тільки музика у виконанні талановитих музикантів цього оркестру здатна відтворити гармонію в душі , а слухач зможе відчути спокій та святість моменту різдвяних свят.

оркестр

 

Оркестр Lords of the Sound разом із учасниками хору, зірковими гостями та вокалістами, відомими учасниками талант-шоу Ігорем Петровим, Маргаритою Мелешко і Ярославом Радіоненком перетворять вечір в незабутній час. За словами організаторів для гостей свята готується особливий сюрприз та інші цікаві моменти, про які глядачі зможуть дізнатись безпосередньо на виступі.

Grand Christmas від Lords of The Sound – неперевершені казкові моменти

Хто коли-небудь слухав гру оркестру, зразу ж закохується й стає відданим фанатом музикантів. Колектив ще називають «позитивним оркестром», все через щирість та харизматичність, котрою володіють музиканти та їх дери жер Віталій Саражинський. Виступ Lords of The Sound – це завжди щось особливе, багато теплого спілкування із глядачами, гумору та шоу-складової.

оркестр

 

На сайті TicketsBox вже доступні китки на виступ цього оркестру, переходьте за посиланням https://khmelnitsky.ticketsbox.com/lords-of-the-sound/. На вас очікує атмосфера кохання й сімейної теплоти, котру створять найсвятковіші пісні та композиції у виконанні запрошених гостей і Lords of The Sound. Колектив подарує слухачу живе виконання саундтреків з улюблених новорічних фільмів та європейські різдвяні хіти. На цьому магія не закінчується – буде багато сюрпризів!

Grand Christmas – це концерт, котрий допоможе публіці відчути красу української культури та європейський традицій, весь українсько-європейський колорит. Наповнитись казковими митями та підтримати європейську традицію відвідування різдвяних концертів, може кожен, для цього лише потрібно купити квиток для себе й рідних на концерт Lords of The Sound в Хмельницькому за допомогою квиткового сервісу TicketsBox.

оркестр

Зануртесь в неймовірне музичне дійство, отримайте заряд бадьорого настрою та знайдіть душевну гармонію на весь рік. Чудеса Grand Christmas надихають, тому довірте свій вечір віртуозним музикантам Lords of the Sound.

Тебе й твоїх рідних очікує музика особливого свята 11 січня 2020 року в Хмельницькому в концертному залі Хмельницького обласного академічного муздрамтеатру ім. М. Старицького.

Де купити квитки на концерт Lords of the Sound?

Не потрібно нікуди йти за квитками, витрачати час та гроші, переходь за посиланням https://khmelnitsky.ticketsbox.com/lords-of-the-sound/ та оформляй замовлення. На сайті одного із найнадійніших квиткових операторів країни TicketsBox можна в онлайн режимі купувати електронні квитки на будь-які культурні події Хмельницького й інших міст країни. Оплата здійснюється за допомогою банківської карти, а квитки надсилаються на поштову скриньку. Для зручності квитки краще роздрукувати. Разом з TicketsBox легко та просто планувати своє дозвілля й робити цікавим своє життя.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.