П’ятниця, 29 Березня, 2024

​​​​​​​Скажи, ну що тобі подарувати …

Як же складно вибирати подарунки, особливо, якщо це коханий чоловік. Всіх дівчат і жінок цікавить одне і те ж питання: “Що подарувати, щоб догодити чоловікові?”.

Сьогодні про це та багато іншого докладніше.

Перед вибором презенту, необхідно враховувати кілька аспектів:

  1. Подарунок повинен відповідати його очікуванням, а не вашим. Якщо ваш коханий чоловік любить грати в іграшки на комп’ютері, то допоможіть йому в цьому – подаруйте ігрові миші. Або він захоплюється фільмами – подаруйте квитки на бойовик або фільм жахів, який він хотів давно подивитися, а ви “тягли” його на мелодраму. Загалом, зробіть приємне своєму чоловікові.
  2. Робіть подарунок від чистого серця, а не від того, що “так треба”. Або, іноді, дівчата прораховують наперед, що вони повинні отримати натомість на наступне свято. Якщо у вас є такі думки, то краще не робити подарунок зовсім.
  3. Подарунок повинен відповідати ключовим цінностям вашого чоловіка. Просто подивіться на, що найбільше витрачає час ваша кохана людина. Якщо він любить все планувати, тоді купіть йому крутий планер або квиток на тренінг по тайм-менеджменту. Якщо у нього є хобі, то це спростить вам завдання. Любить футбол – подаруйте спеціальне взуття або форму, ходить в тренажерку – хорошу спортивну сумку. і т. д. Все просто – потрібно уважно спостерігати за хлопцем або чоловіком, щоб зрозуміти його справжні цінності.
  4. Не даруйте дорогі подарунки. Це може вдарити по чоловічому самолюбству. Якщо у вас є така можливість придбати дорогу річ, а у чоловіка немає, то своєю покупкою ви б’єте по його самооцінці. Для чоловіків гроші – це болюча тема, особливо, коли вони заробляють менше ніж жінка. Якщо ваш молодий чоловік забезпечений, а ви просто хочете бути з ним на рівних, то це також не вірно. Такі жести в майбутньому позначаться на ваших відносинах. Чоловік хоче піклуватися про слабку жінку, а не з “рівною” або сильною бізнес-леді.
  5. Гроші – це найкращий подарунок, але тільки не для коханого. Таким жестом ви демонструєте, що полінувалися витратити свій час і знайти гідний презент. А гроші – це найпростіше, що можна подарувати (навіть якщо це і велика сума).
  6. Кращий подарунок – це емоції. Даруйте своїм рідним позитивні емоції. Це круто, захоплююче і запам’ятається на все життя. Наприклад, які емоції може викликати у чоловіка набір для гоління? А похід в тир або гонки на треках? Відчуваєте різницю?

Сподіваємося, що наші поради вам будуть корисні і ви зробили правильні висновки.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.